Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014

ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ 3 ΑΝΔΡΕΣ ΣΤΗ ΡΑΚΚΑ ΓΙΑ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ


ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ 3 ΑΝΔΡΕΣ ΣΤΗ ΡΑΚΚΑ ΓΙΑ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑΠορφύρης Δ Σταφυλά Π
Στις 19/10/2014 τα μέλη του Ισλαμικού Κράτους (daash ή ΙSIS) αποκεφάλισαν ακόμη τρεις άνδρες στη Ράκκα για βλασφημία.Σε twitter αρχικά φιλοτζιχαντιστικά αναρτήθηκαν οι αποκρουστικές σκηνές του αποκεφαλισμού των 3 ανδρών. Πρόκειται για δημόσια εκτέλεση.Το πλήθος παρακολουθεί από απόσταση.
Διακρίνονται άνθρωποι που έχουν βγει μέχρι και στα μπαλκόνια για να δουν τα διαδραματιζόμενα.Κυμματίζει σε ιστό η σημαία της οργάνωσης.
2

Τα θύματα είναι καθηλωμένα στα γόνατα,με πισθάγκωνα δεμένα τα χέρια.Οι δήμιοι τους αποκεφαλίζουν με χατζάρες και δια σπάθης.Τα θύματα έχουν θέσει τον τράχηλο σε κούτσουρο για να δεχτούν το χτύπημα.
3

Η πόλη της Ράκκα που αποτελεί το άντρο των τζιχαντιστών απέχει μόλις 150 χλμ από το Κομπάνι όπου μένονται οι μάχες.Η σαρία εδώ εφαρμόζεται στην πιο βάρβαρη εκδοχή.Αποκαλείται η “πόλη με τα φαντάσματα ” λόγω της πανομοιότυπης αμφίεσης των γυναικών που υποχρεώνονται να φέρουν μαύρο ένδυμα που να καλύπτει όλο το σώμα.
4

Ακτιβιστής που μίλησε στο d’Europe 1 έκανε λόγο για πολλές σταυρώσεις και αποκεφαλισμούς.Οι δημόσιες αυτές εκτελέσεις συνήθως πραγματοποιούνται μετά την προσευχή της Παρασκευής στο τζαμί. ( Europe1 ,raqqa-sl 26/10/14)
dimpenews

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.