Σάββατο, 25 Οκτωβρίου 2014

Αντωνάκη 2,5 χρόνια περάσανε..τι θα γίνει με εκείνη τη "ρημάδα" την ΑΟΖ ;; (βίντεο)

17 Σεπ. 2011, απόσπασμα ομιλίας Αντ. Σαμαρά στην ΔΕΘ.
Τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης Παπανδρέου και σε αυτό:
– Πρώτον, γι’ αυτά που έκανε: Προσπάθησε να ακυρώσει την πολιτική των αγωγών που ξεκίνησε η προηγούμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
– Δεύτερον, γι’ αυτά που δεν έκανε:

Δεν ανακήρυξε την ΑΟΖ, την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Ελλάδας.
Ώστε να προχωρήσει μετά σε οριοθέτησή της με άλλες χώρες, να κατοχυρώσει τα θαλάσσια συμφέροντά της και να αρχίζει να τα εκμεταλλεύεται.
Η Κύπρος – η μικρή Κύπρος – τα έκανε όλα αυτά, φίλες και φίλοι. Εδώ και χρόνια! Κι απ’ αυτό κέρδισε συμμάχους και στήριξη. Η Ελλάδα δεν το έκανε ακόμα. Εγώ θα το κάνω! Όχι χωρίς την απαραίτητη προεργασία, γιατί όλα τα μετράμε κι όλα τα υπολογίζουμε. Αλλά θα το κάνω! Και γρήγορα. Έχουμε δικαιώματα που μπορούν να μετατραπούν σε πλούτο για το λαό μας. Και ρόλο, και κύρος και ισχύ για τη χώρα… Ε λοιπόν, είναι δικά μας κυριαρχικά δικαιώματα, Όπως είναι και δική μας υποχρέωση να τα αξιοποιήσουμε! Οι Έλληνες μπορούμε!
Υ.Γ
Είπες Αντώνη ότι θα το κάνεις …θα ανακηρύξεις την ΑΟΖ και μάλιστα γρήγορα..
πόσο πιο γρήγορα δύο χρόνια περάσανε Αντώνη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.