Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014

Τι γινόταν στη Χριστιανική πόλη αλ-Κουσέιρ της Συρίας τον Ιούνιο του 2013. Σήμερα όλοι ποιούνται άγνοια του ειδεχθούς εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας.


Τι γινόταν στη Χριστιανική πόλη αλ-Κουσέιρ της Συρίας τον Ιούνιο του 2013. Σήμερα όλοι ποιούνται άγνοια του ειδεχθούς εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας.Συγκλονιστικές σκηνές κατέγραψε ένα αμερικανικό τηλεοπτικό συνεργείο για λογαριασμό του CNN από την καταστροφή που προκαλεσαν οι ισλαμιστές αντάρτες στην πόλη αλ-Κουσέιρ της Συρίας και ειδικά σε οτοδήποτε χριστιανικό.

Θυμηθείτε , τι γινόταν στη Χριστιανική πόλη αλ-Κουσέιρ της Συρίας τον Ιούνιο του 2013. Όταν Ομπάμα με τον Μακέην του κατηγορούσε ψευδώς,
(κατά την Ντελ Μόντε του διεθνούς δικαστηρίου της Χάγης) τον Άσσαντ, για τα χημικά.
Με όλους τους δυτικούς εν «χορωδία» να τον ακολουθούν.
Δείτε και το βίντεο του CNN για την ισοπέδωση από τους «αντάρτες» ισλαμοφασίστες των, Ερτογάν, Ομπάμα και λοιπών, της Χριστιανικής πόλης της Συρίας, αλ-Κουσέιρ .
 

Επίσης υπάρχει και το ερώτημα που η απάντηση του θα μπορούσε να είναι το γνωστό «τι κάνει νιάου στα κεραμίδια». Ερώτημα:
Από που μπορούσαν να ενισχύονται οι ισλαμοφασίστες στα βόρεια σύνορα της Συρίας.
Όπου είχαν ανεγείρει υπερμοντέρνα στρατηγεία κτλ;;
Από το Ιρακινό Κουρδιστάν, όχι.
Από το Λίβανο, όχι.
Από το Ιράν όχι.
Συνεπώς από τον ισλαμοφασίστα διπλοκουμπάρο μας Ερτογάν.
Με άγνοια, Ομπάμα, ΕΕ, κτλ;;; Προφανώς όχι.
Και σήμερα όλοι ποιούνται άγνοια του ειδεχθούς τους εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας.  Ευριπίδης Μπίλλης

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.