Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014

Δεν θέλουμε τέτοιους «φίλους» και «στρατηγικούς εταίρους» ..που δεν βοήθησαν ούτε το 1974, όταν οι Τούρκοι σφαγίαζαν το λαό της Κύπρου..

Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε το καυστικό αλλά πέρα για πέρα  σωστό σχόλιο που δημοσιεύθηκε στη χθεσινή έκδοση της εφημερίδας «Ο Φιλελεύθερος» με τίτλο «Με τέτοιους φίλους τι να κάνεις τους εχθρούς…», με φόντο τις προκλήσεις της Τουρκίας. Αν συνεκτιμήσουμε το γεγονός ότι η συγκεκριμμένη εφημερίδα διατηρεί γενικά σχετικά χαμηλούς τόνους στις
θέσεις της για τα εθνικά θέματα, πράγμα που δείχνει σε ποιο σημείο βρίσκεται σήμερα το αίσθημα του Κυπριακού λαού. Το σχόλιο έχει ως εξής:
Ίσως να φταίμε και εμείς για την χλιαρή ως κρύα αντίδραση των «φίλων» μας στην νέα Τουρκική επεκτατική πολιτική έναντι της Κύπρου, με την αποστολή πολεμικών πλοίων που συνοδεύουν το «Μπαρμπαρός» στα χωρικά μας ύδατα.
Ίσως να μη δώσαμε στους «φίλους» μας να καταλάβουν την πραγματική διάσταση του προβλήματος, δηλαδή ότι η Κύπρος βιώνει μια νέα Τουρκική εισβολή, στη θάλασσα της αυτή τη φορά.
Όσον αφορά την Τουρκική εισβολή του 1974, Η Τουρκία εξακολουθεί να έχει σκλαβωμένα τα εδάφη μας, ενώ τώρα προχωρεί να σκλαβώσει και τη θάλασσα μας.
Αν δεν δώσαμε την πραγματική διάσταση των Τουρκικών ενεργειών και αν οι «φίλοι» μας και οι «στρατηγικοί μας εταίροι» αντέδρασαν όπως αντέδρασαν , τότε πρέπει να καταλάβουμε και να πάρουμε μέτρα γιατί αυτοί ούτε φίλοι είναι, ούτε και στρατηγικοί εταίροι.
Δεν πρέπει να περιμένουμε από αυτούς καμία βοήθεια , εξάλλου δεν μας βοήθησαν ούτε το 1974,όταν οι Τούρκοι σφάγιαζαν το λαό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.