Σήμερα είναι ημέρα μνήμης και τιμής για όσους συνέβαλαν στο έπος του 1940.

Χρόνια πολλά για την επέτειο του έπους του 1940. Ζήτω η Ελλάδα μας και ο απανταχού Ελληνισμός.
Η Ελλάδα εδώ και 5 χρόνια βρίσκεται υπό κατοχή. Με παρέλαση που θα γίνει με αποκλεισμό του χώρου της παρέλασης για τους «εχθρούς» Έλληνες της παρούσας κατοχής. Ως έδειξε σήμερα πρωινή εκπομπή στην τηλεόραση.
Όπου στην εκπομπή ο Καθηγητής Παυλόπουλος κατέρριψε άλλη μια φορά το ρεκόρ Γκίνες του φαρισαϊσμού.
Σήμερα είναι ημέρα μνήμης και τιμής για όσους συνέβαλαν στο έπος του 1940.
Και είναι ντροπή, λόγω των αποδειχθέντων ψευτοδεξιοσοσιαλιστοαριστεροι νεοταξικών Μαργαρίτηδων, Χατζησωκράτηδων, Ρεπούσων, ΓΑΠηδων, Λοβέρδων (μας τον επωάζουν) και λοιπών νεοταξικών «δημοκρατών», να συνεχίζουμε να μην αποτίουμε την πρέπουσα τιμή για το ΟΧΙ, στην Κύπρο (όπου άλλαξαν βλακωδώς το όνομα πλατείας που τον θύμιζε) και στην Ελλάδα, σε αυτόν που είπε το ΟΧΙ.
Στον Ιωάννη Μεταξά, που έδωσε την ευκαιρία στο Ελληνισμό να γράψει με τον ηρωισμό του το έπος του 40.
Ανεξάρτητα από το μη δημοκρατικό του καθεστώς, που όμως δεν παρέδωσε την Ελλάδα αμαχητί στους Ιταλούς, ούτε την ξεπούλησε ως έπραξαν και πράττουν σήμερα οι ανωτέρω ψευτο…. κτλ. Που υποδούλωσαν και παρέδωσαν την Ελλάδα ως πειραματόζωο στη Νέα Τάξη που δεν διαφέρει από τη Νέα Τάξη που επεδίωκε ο Χίτλερ και ίσως σε λεπτομέρειες να είναι ακόμα χειρότερη (Λιβύη, Τυνησία, Συρία, Αίγυπτος και κυρίως η Ελλάδα μας).
Δείτε πρώτα, τα συνημμένα για το έπος του 1940 και την μάλλον δολοφονία του Ιωάννη Μεταξά από τους Άγγλους, και μετά γνωρίστε κατωτέρω την πρώτη κατοχή της Ελλάδας με τον φακό του Έλληνα Αγγέλου Παπαναστασίου που με κίνδυνο της ζωής του αποτύπωσε τη τότε γενοκτονία του Ελληνισμού από τους Γερμανούς και τότε.
Οι ταινίες του Αγγέλου Παπαναστασίου χρησιμοποιήθηκαν ως τεκμήρια στη δίκη της Νυρεμβέργης εναντίον του βάρβαρου στη πλειοψηφία του γερμανικού έθνους. Που επιδίκασε και τις γνωστές αποζημιώσεις που χάριν στα «μυστικά» ημετέρων που ως λέγεται γνωρίζει η Γερμανία, αρνείται η Γερμανία διαχρονικά να καταβάλει.
Και που σήμερα με την Μέρκελ και τους εδώ εγκάθετους δηλωσίες συνεχίζει τη γενοκτονία του Ελληνισμού.
H κατοχή στην Αθήνα 1ο Μέρος - Α. Παπαναστασίου
https://www.youtube.com/watch?v=UVYrGJstY7I
H κατοχή στην Αθήνα 2ο Μέρος - Α. Παπαναστασίου
https://www.youtube.com/watch?v=5QpBxZAtIdk
ΜΕΡΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ
https://www.youtube.com/watch?v=Hn_23I_bZsM
Ευριπίδης Μπίλλης

Σχόλια