Αποκάλυψη: Κλινικές στην Τουρκία περιθάλπτουν Τζιχαντιστές της ISIS

Αυτό είναι ένα από τα κρυφά Νοσοκομεία-κλινικές περίθαλψης των JIHADISTS της ISIS στην ΤΟΥΡΚΙΑ. Στο συγκεκριμένο κτίριο-κλινική με χωρητικότητα 76 κλινών-κλιματιζόμενων δωματίων έχει νοσηλευτεί ένας από τους «αρχηγούς» της ISIS συγκεκριμένα o EBU EL VELED EL LIBI...
Το «κρυφό» αυτό περιθαλπόμενο νοσοκομείο-κλινική
βρίσκεται στην πόλη Şanlıurfa και είναι γνωστή στην Τουρκική ως Urfa (και για να μην ξεχνιόμαστε είναι η «Ἀντιόχεια ἡ ἐπὶ Καλλιρρόης και αργότερα ΕΔΕΣΣΑ).
Στην ίδια πόλη από άλλη πηγή πληροφορίες επιβεβαιώνουν ότι και ο AL-BAGHDADI’S δεξί χέρι του AHMET EL H., έχει νοσηλευτεί σε άλλη μυστική κλινική στην ίδια πόλη.

Της πρώτης εξ’ αυτών μυστικών κλινικών για την περίθαλψη των «κτηνών» διαχειρίζονταν ο YAKUP BULENT ALNIAK ο οποίος πήρε τον δρόμο…. για τον παράδεισο με τις παρθένες, σκοτώθηκε στην πρώτη αμερικανική βομβαρδιστική επιδρομή στην επικράτεια της Συρίας.
Ο συγκεκριμένος ήταν και ένα από τα πρωτοπαλίκαρα στο Mavi Marmara flotilla,
(οργανωμένο μέλος της IHH, w/Al Nusrat) ο οποίος μάλιστα είχε βρεθεί και οπλισμένος.
Το άλλο κρυφό κέντρο περίθαλψης παροχής πρώτων βοηθειών είναι ποιο νοτιοδυτικά δυτικά συγκεκριμένα στην πόλη Kilis και είναι ένα από τα ποιο προωθημένα ΚΠΒ..
Και τα δύο αυτά κρυφά νοσοκομεία κλινικές έχουν τον χαρακτήρα παροχής πρώτων βοηθειών, μετά στέλνονται για νοσηλεία σε άλλες κλινικές βορειότερα και συγκεκριμένα στην πόλη GAZIANTEP συγκεκριμένα σε αυτό το κτίριο στην Φώτο παρακάτω το οποίο έχει «απασχολήσει» τους Αμερικανούς που ενώ ξέρουν επακριβώς τι συμβαίνει εκεί μέσα κάνουν τις «πάπιες» ακόμα και σήμερα.

Στην ΤΟΥΡΚΙΑ μέχρι σήμερα 26.09.2014 (σημειωτέο ότι πρόκειται για μέλος του ΝΑΤΟ και αναγνωρισμένο μέλος της ΕΕ για ενταξιακές διαπραγματεύσεις) μόνο σε αυτά, που έχουν βρεθεί μέχρι σήμερα κρυφά - νοσοκομεία κλινικές έχουν συνολικά νοσηλεύσει περίπου 700 κόπρους οι οποίοι έχουν επιστρέψει στα πεδία των μαχών.




Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ KILIS GAZIANTEP Urfa

Για ευνόητους λόγους τα πρόσωπα των οι πληροφοριοδοτών κρυφό-χριστιανών
ακτιβιστών και φίλων τα αποκρύπτουμε μιας και το ζητούμενο είναι άλλο όπως δείχνουν ΜΚΟ της Τουρκίας η οποία έχει πολλά να μας «πει» για τις δράσεις της 
στην Ελλάδα

hellasforce.com

Σχόλια