Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΟΜΒΑ μεγατόνων από τον Αρχηγό των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων: Οι Άραβες σύμμαχοί μας χρηματοδοτούν την ISIS (βίντεο)


ΒΟΜΒΑ μεγατόνων από τον Αρχηγό των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων: Οι Άραβες σύμμαχοί μας χρηματοδοτούν την ISIS (βίντεο)»Κατά την κατάθεσή του ενώπιον της Επιτροπής Ενόπλων Δυνάμεων της Γερουσίας, ο κορυφαίος στρατιωτικός αξιωματούχος της Αμερικής, ο Στρατηγός Martin Dempsey παραδέχθηκε ότι οι Άραβες σύμμαχοι των Ηνωμένων Πολιτειών στη Μέση Ανατολή χρηματοδοτούν την ISIS. 
Συγκεκριμένα, ο Dempsey ρωτήθηκε από τον Δημοκρατικό γερουσιαστή Λίντσεϊ Γκράχαμ: «Γνωρίζετε κάποιον σημαντικό Άραβα σύμμαχο που να έχει στηρίξει την ISIS;».

Η απάντησή του: «Γνωρίζω σημαντικούς Άραβες συμμάχους που τη χρηματοδοτούν».
«Ναι, αλλά τη στηρίζουν;», συνέχισε ο Γκράχαμ.
«Τη χρηματοδοτούσαν επειδή οι Σύροι αντάρτες δεν μπορούσαν να πολεμήσουν τον Άσαντ. Προσπαθούσαν να νικήσουν τον Άσαντ. Νομίζω ότι έχουν συνειδητοποιήσει το λάθος τους», απάντησε ο Dempsey.
Στην πραγματικότητα, αυτό το «λάθος» αναμένεται να συνεχιστεί αφού ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα αποφάσισε να εξοπλίσει και να εκπαιδεύσει τους δήθεν αντάρτες της Συρίας, παρά το γεγονός ότι όλοι αυτοί έχουν αυτομολήσει, έχουν παραδώσει τον οπλισμό και πολεμούν στο πλευρό των τζιχαντιστών της ISIS.
Είναι πλέον ευρέως γνωστό ότι το Κατάρ, η Τουρκία, η Σαουδική Αραβία και η Ιορδανία έχουν παράσχει χρηματοδότηση, εξοπλισμό και εκπαίδευση στους ισλαμιστές δολοφόνους της ISIS.
Επιπλέον, νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Στρατηγός Thomas McInerney παραδέχθηκε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «συνέβαλαν στην οικοδόμηση της ISIS», επειδή η κυβέρνηση Ομπάμα στήριξε μερικά «λάθος άτομα»στη Συρία.
Με βάση τα παραπάνω γίνεται σαφές ότι το σχέδιο της κυβέρνησης Ομπάμα να εξοπλίσει τους «μετριοπαθείς» τζιχαντιστές στη Συρία, οι οποίοι σφυρηλατούν ισχυρούς δεσμούς με την ISIS, θα επιδεινώσει ένα πρόβλημα που εν μέρει δημιουργήθηκε από την γελοία πολιτική της ίδιας της Ουάσιγκτον στην προσπάθειά της να αποσταθεροποιήσει τη Συρία.

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.