Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου 2014

Τόση ξεφτίλα πια… Αποκάλεσαν τη FYROM, «Μακεδονία» – «Ατυχές περιστατικό» είπαν οι Έλληνες (!!!) εκπρόσωποι

Πόσο πιο κάτω πια… 
Η δουλικότητα στα εθνικά μας θέματα έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο… 
Τι να περιμένεις όμως όταν έχει Υπουργό Εξωτερικών τον Τουρκόφιλο, Σκοπιανόφιλο και Αλβανόφιλο, Ευάγγελο Βενιζέλο…
Χαμός στο ΝΑΤΟ με την μεγάλη γκάφα (παίζεται) με τα Σκόπια! Αποκάλεσαν τη FYROM, «Μακεδονία»!
Σε μια προσβλητική -για την Ελλάδα- γκάφα (;) υπέπεσε ο Βρετανός αξιωματούχος που ήταν υπεύθυνος υποδοχής στη Σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ.
Κατά την είσοδο των Ευρωπαίων αξιωματούχων και τον χαιρετισμό με τον πρωθυπουργό Κάμερον, ο τελετάρχης προσφώνησε τον Νίκολα Ποπόσκι «Υπουργό Εξωτερικών της Μακεδονίας» και όχι της FYROM.
Από την πλευρά του, το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών χαρακτήρισε την ενέργεια «ατυχές περιστατικό» και ετοιμάζει διάβημα προς το ΝΑΤΟ… Σιγά μην σκίσετε κανένα καλσόν…

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.