Βρε ξεφτίλες Σαμαροβενιζέλοι… Η Αλβανία στα σύνορα της Κακαβιάς βαφτίζει τη FYROM ως «Μακεδονία»Συνεχίζει απτόητη τις προκλήσεις εναντίον της Ελλάδας η Αλβανία, καθώς στο συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς σε επίσημο τουριστικό χάρτη της γειτονικής χώρας, που αντικρίζει ο κάθε πολίτης όταν εισέρχεται σε αλβανικό έδαφος, η FYROM αναγράφεται ως… «Μακεδονία» (REPUBLIC OF MACEDONIA).

Πρωταγωνιστής αυτής της αθλιότητας που υποδαυλίζει τον εθνικισμό και τον επεκτατισμό στην ευαίσθητη περιοχή των Βαλκανίων είναι το ίδιο το αλβανικό κράτος και πραγματικά είναι απορίας άξιο, πως μέχρι σήμερα κανείς από το ελληνικό κράτος δεν έχει διαμαρτυρηθεί και δεν έχει αναδείξει σε κάθε αρμόδιο φορέα το γεγονός.
Σε καθεστώς υποψήφιας προς ένταξη χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται σήμερα η Αλβανία, η οποία για λόγους διπλωματικής τακτικής παίζει τα δικά της παιχνίδια, εκβιάζοντας ουσιαστικά την Ελλάδα για το… αυτονόητο! Το θέμα είναι ότι η εξωτερική πολιτική της χώρας μας -επί Βενιζέλου- είναι όχι μόνο ανύπαρκτη αλλά πραγματικά για τα… πανηγύρια!!! Πηγή: www.himara.gr

hellasforce.com