Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2014

Στόχος του Ερτογάν η κατάργηση της Κυπριακής Δημοκρατίας & ο εκτουρκισμός όλης της Κύπρου..

Η απέναντι πλευρά δεν έδειξε διάθεση συμβιβασμού δηλώνει ο Ερντογάν
Αγαπητοί συμπατριώτες
Ο Ερτογάν γνωρίζει καλά ότι όσον υπάρχει Κυπριακό κράτος στην Κύπρο και Ελληνισμός στο νησί μας, …
πάντα θα βρίσκεται υπό διεθνή κατηγορία Πάγιος συνεπώς στόχος της Τουρκίας....
και του ισλαμοφασίστα Ερτογάν είναι ο εκτουρκισμός όλης της Κύπρου.
Για αυτόν τον λόγο προσπαθεί, σε πρώτη φάση να καταργήσει την Κυπριακή Δημοκρατία. Με φανερή ή κρυφή βοήθεια ημετέρων που από την εποχή του σχεδίου Ανάν, αποφάσισαν «νεοταξικά» να εντάξουν την Κύπρο πρώτα στη νεοοθωμανική αυτοκρατορία (για να ακολουθήσει στο μέλλον και η ίδια η Ελλάδα).
Επόμενο βήμα μετά την κατάργηση με μετάλλαξη και αχρήστευση, με την λύση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ανανιακής Ομοσπονδίας, της Κυπριακής Δημοκρατίας, θα είναι, όσον και αν για μερικούς φαίνεται απίστευτο, ο αφανισμός με διαφόρους τρόπους του Ελληνισμού της Κύπρου.
Εκτός, και δεν είναι αστείο, αν όλοι οι Έλληνες της Κύπρου γίνουν μουσουλμάνοι, προς μεγάλη χαρά του ισλαμοφασίστα Ερτογάν, και απαρνηθούν τη γλώσσα τους, την καταγωγή τους.  Ευρής Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.