Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014

Επικοινωνιακή καρπαζία στον Σαμαρα απο Μέρκελ πριν την Συνάντηση ! ! !

Καγκελαρία: Όχι αποφάσεις για το χρέος στη συνάντηση !  Δεν πρόκειται να ληφθούν αποφάσεις για το ελληνικό χρέος στη συνάντηση της γερμανίδας καγκελαρίου με τον έλληνα πρωθυπουργό την επόμενη εβδομάδα, ξεκαθάρισε την Παρασκευή το Βερολίνο
Η συνάντηση της Άνγκελα Μέρκελ με τον Αντώνη Σαμαρά, την ερχόμενη Τρίτη στο Βερολίνο,
εντάσσεται στις «εντατικές και συχνές επαφές» μεταξύ της γερμανικής και της ελληνικής κυβέρνησης, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Γερμανίας Στέφεν Ζάιμπερτ.
Ερωτηθείς εάν στην ατζέντα των συνομιλιών περιλαμβάνεται το ζήτημα του ελληνικού χρέους, ο κ. Ζάιμπερτ τόνισε ότι «δεν εκκρεμούν αποφάσεις» σε αυτή την συνάντηση, η οποία, όπως είπε, είναι μία διμερής συνάντηση.
«Όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο και όχι σε διμερές» πρόσθεσε.
Αντικείμενο θα είναι, όπως κάθε φορά -συνέχισε ο γερμανός εκπρόσωπος- η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, για την οποία «ο κ. Σαμαράς σίγουρα θα κάνει μια παρουσίαση».

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.