Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Βενιζέλος…οι βόλτες στον ΟΗΕ..η διευθύντρια και τα έξοδα που δεν φαίνονται στην «ΔΙΑΥΓΕΙΑ»…

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται ήδη στα Ηνωμένα Έθνη για βόλτα περί τα μεγάλα γεγονότα που απασχολούν τον κόσμο μας (χωρίς να έχει καταχωρήσει ακόμη τα έξοδα κίνησής του στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, κε Σούρλα!) ενώ μικρή σημασία έχουν οι συναντήσεις του εκεί, για τη συμμετοχή της Ελλάδας στις διεθνείς εξελίξεις.
Κι επειδή ο ΟΗΕ είναι η συνέχεια της Κοινωνίας των Εθνών,

ιδού πως περιγράφει τη αντίστοιχη σύνοδο του 1925 ο κύριος πρέσβης:
Η Σύνοδος της Κοινωνίας των Εθνών εφαίνετο
Εκείνον το Σεπτέμβριο, νάν’ εξαιρετική
Μα δυστυχώς, απ’ όλα αυτά τίποτε δεν εγένετο
Μονό μια φάρσα ήτανε διασκεδαστική…
Για τα πετρέλαια κυρίως ο καυγάς γινότανε.
Ο Μπάρμπα Σαμ με το John Bull παίζανε κλωτσοσκούφι,
Και απαθής ο Τσάμπερλαιν με το μονόκλ φαινότανε
Πως ούτε καν τον ένοιαζε! Θαρρείς είμασταν μπούφοι
Κι είχαμε φάει κουτόχορτο όλοι εμείς οι άλλοι,
Που παρακολουθούσαμε από μακρυά την πάλη…

Κάθε ομοιότητα με τη σημερινή περίοδο, αποτελεί τυχαίο γεγονός.. Να σταθούμε όμως στον υπεξ και να διερωτηθούμε μήπως θα ήταν κατάλληλη η στιγμή για μια συνάντηση (αν την δέχονται) με τον Πρόεδρο και τον υπεξ της Αιγύπτου και μια συζήτηση σχετικά με την ΑΟΖ, τώρα που το Κάιρο διάκειται ευμενώς προς την Αθήνα;
Επίσης, λέτε τώρα που πάει ο Βενιζέλος στον ΟΗΕ να πείσει και τους αμερικανούς ότι πρέπει να συμπεριφέρονται στους διπλωμάτες ανάλογα με το σεβασμό που δείχνουν οι υπόλοιποι προς εκείνους; Γιατί ακούμε πως απαγόρευσαν στο διπλωματικό προσωπικό των αντιπροσωπειών στον ΟΗΕ, να έχουν λογαριασμούς στις τράπεζες προκειμένου να κάνουν τις δουλειές τους και τις καθημερινές τους ανάγκες… Λέμε…   http://e-dragoumanos.eu
Υ-Γ Αληθεύει ότι ο κ. Βενιζέλος έχει πάρει μαζί του στην αποστολή στην Ν. Υόρκη την κα Χριστίνα Μανωλοπούλου (Διευθύντρια του Πολιτικού του Γραφείου, στο Υπουργείο Εξωτερικών)…. Αν δεν ξέρετε την κα Μανωλοπούλου, που διορίστηκε χωρίς ΑΣΕΠ, σας το θυμίζουμε εμείς..
diorismos manolopoulou apo venizelo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.