Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου 2014

Μ. Δαμανάκη, η αντ' Αυτού (κ. Σημίτη) επιλογή ....για την Προεδρία της Δημοκρατίας!

-"Χαιρετίσματα" στους ΝουΔίτες -της νέας γενιάς- του κ. Αντώνη Σαμαρά .....σας δουλεύουν ....έρχεται -με Γερμανική "υπόδειξη"- η "επανεγκαθίδρυση" και επανεγκατάσταση της (Κ-Σημιτικής) "κεντροαριστεράς" στην εξουσία ....για τα επόμενα 20 χρόνια!

Οι κατά τον κ. Σημίτη Δεξοί ....θα κοιτάτε -εσείς και τα παιδιά σας- σαν τα "χασαπόσκυλα",  έξω από τις "ΠΑΣΟΚο-ταβέρνες" τα μεγάλα φαγοπότια -όπως παλιά- και θα σας "τρέχουν τα σάλια"!

[ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.