Από το Νότο η "επίθεση" του Πούτιν!

Πανηγυρική δικαίωση του Hellasforce για τις προθέσεις και τη στρατηγική του Βλάντιμιρ Πούτιν, όσον αφορά τη στάση του στην όλη ιστορία με τους τζιχαντιστές. Από τις 11 Ιουλίου σας είχαμε αποκαλύψει το τι πρόκειται να κάνει ο Ρώσος ηγέτης και πως θα κινηθεί στη μεγάλη σκακιέρα που έχει στηθεί στην Ευρύτερη Μέση Ανατολή.
Η είδηση:

«Η Ρωσία παρέχει στρατιωτική βοήθεια προς τη Συρία, το Ιράκ και σε άλλες χώρες της περιοχής για να τους βοηθήσει να πολεμήσουν εναντία στην τρομοκρατική απειλή», δήλωσε τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου στο Παρίσι ο Ρώσος Yπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.
«Μιλήσαμε για τη συμβολή μας στην υποστήριξη της ιρακινής κυβέρνησης, η οποία έχει ως στόχο να διαφοροποιήσει τις επιλογές της για την καταπολέμηση των τρομοκρατών και την ασφάλεια του κράτους. Παρέχουμε στρατιωτική βοήθεια προς το Ιράκ, προκειμένου να αυξήσουμε την ασφάλεια στη χώρα. Δρούμε με τον ίδιο τρόπο στην περίπτωση της Συρίας και σε άλλες χώρες που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα», δήλωσε ο Λαβρόφ στο περιθώριο της διεθνούς διάσκεψης για την κατάσταση στο Ιράκ, που πραγματοποιήθηκε στη γαλλική πρωτεύουσα.

hellasforce.com

Σχόλια