Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014

Τούρκοι αξιωματούχοι ξανά στη Θράκη κι οι Σαμαροβενιζέλοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν!

Τούρκοι αξιωματούχοι ξανά στη Θράκη κι οι Σαμαροβενιζέλοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν!
Ο ερωτευμένος με την Δυτική Θράκη έπαρχος Ιψάλων Μεχμέτ Αλή Γκουρμπούζ που τελευταία διορίσθηκε έπαρχος Καπακλί, μαζί με τον δήμαρχο Ιψάλων κύριο Μεχμέτ Κερμάν, ολοκλήρωσαν σήμερα την επίσκεψη τους στην Κομοτηνή και πέρασαν στην Ξάνθη.

Επισκέφτηκαν το προξενείο της Τ.C. στην Κομοτηνή και αφού συναντήθηκαν με τον πρόξενο Οσμάν Ιλχάν Σενέρ, μετά επισκέφτηκαν στο γραφείο του τον εκλεγμένο μουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ. Μετά από την επίσκεψη αυτή στην οποία παραβρέθηκαν και οι σύζυγοι τους, πέρασαν στην Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής, όπου και συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του συλλόγου τον Κοράι Χασάν.

tourkoi_axiomatouhoi2

tourkoi_axiomatouhoi3

Αργότερα πήγαν στην Φιλύρα όπου συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Αρριανών Ριντβλαν Αχμέτ και μετά επισκέφτηκαν τον δήμο Ιάσμου όπου συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Ισμέτ Καντί
Εφ. Μπατί Τράκια Εξπρές
tourkikanea

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.