Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΜΕΙΣ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ... ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ !!!

 Την ώρα που στο νησί μας κλείνουν και τα τελευταία εναπομείναντα ανοιχτά ξενοδοχεία, την ώρα που το άδειασμα ολοκληρώνεται, την ώρα που μαραζώνουμε περιμένοντας και παρακαλώντας για τις αποφάσεις της Υπουργάρας του Αιγαίου για τα πλοία που θα προσεγγίζουν στα νησιά μας , την ώρα που ασχολούμαστε με το

να κατηγορούμε αυτούς που δουλεύουν για να κερδίσουμε κάποιες θεσούλες για τα " δικά " μας παιδιά , κάπου αλλού αγωνιούν γιατί " έπεσε " η κίνηση και έμειναν μόνο .. 52 κρουαζιερόπλοια για τον μήνα Οκτώβριο , όχι Αύγουστο ή Ιούλιο .. ΟΚΤΩΒΡΙΟ  ( http://www.rodiaki.gr ) .
  Την ώρα που οι δικοί μας αιρετοί επιδίδονται σε ένα άκαρπο και ανούσιο αγώνα για την τάχα μου επικράτηση και ατομική προβολή, μη διστάζοντας ακόμα και να τα βάλουν με τους ομοϊδεάτες τους, μη διστάζοντας ακόμα και να " πληρώσουν " από την τσέπη τους ( και καλά .... ) για φρου φρου και αρώματα , μη διστάζοντας να κυνηγήσουν απλήρωτους εργαζόμενους για να " εκδικηθούν " γενικός και αορίστως , κάποιοι κάπου αλλού ασχολούνται με το να δημιουργήσουν, με την ανάπτυξη, με τον τουρισμό. Ασχολούνται να ψάξουν να βρουν λύσεις , προτάσεις, τον τρόπο να αυξήσουν και όχι να κατηγορήσουν. Ασχολούνται για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον για τα νησιά τους και τους πολίτες του. 
  Αυτή ήταν , είναι και δυστυχώς θα παραμείνει η μεγάλη διαφορά μας με τους " ανταγωνιστές " μας και θα συνεχίσω να το λέω και να το φωνάζω και ας γίνομαι κουραστικός, επίμονος , αντιπαθής και .. γραφικός . Πες πες που θα πάει , κάποια στιγμή θα σας πιάσει το φιλότιμο τουλάχιστον να δείτε και κάτι πέραν από την μύτη σας και τα μικροκομματικά και ποταπά ατομικά συμφέροντα σας .


http://samiakianaptiksi.blogspot.gr/2014/09/blog-post_35.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.