ΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;;


Ασχολούμαστε ως γνωστόν, εμείς οι «απλοί» Έλληνες, πχ με το τι σχεδιάζει εναντίον μας η τουρκία του Ερντογάν.
Ασχολούμαστε ακόμα με τα σχέδια των σκοπιανών εναντίον της Μακεδονίας μας και εκπλησσόμαστε για την παρέλαση του τούρκου αντιπροέδρου στον Εχίνο της Ξάνθης υπό τους ήχους του εμβατηρίου τους της άλωσης και τη βουβαμάρα αποδοχής των ημετέρων.

Εκπλησσόμαστε για τις δηλώσεις του Ερτογάν ότι και η Θεσσαλονίκη είναι η δική του και δεν αντιδρούμε όταν λέει ότι η Κυπριακή Δημοκρατία είναι ανύπαρκτη.
Ποτέ όμως δεν διερωτηθήκαμε οι «δικοί» μας τι κάνουν.
Και μάλιστα στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης.
Υπενθυμίζω.
1.Δειλά αλλά σαφώς το Σημιτικό καθεστώς με επιφανή εκπρόσωπο του, μας είχε περίπου πει, ότι τα Ελληνικά νησιά κοντά στην τουρκία κάπως έπρεπε να ανήκουν σε αυτήν (Ιδεολογική προσέγγιση του εκσυγχρονισμού, Πάνου Πικραμένου)
2.Σύμπασα (συμπεραίνεται) η πολιτική ηγεσία της χώρας απεδέχθη σιωπηλά την προσφώνηση της κυβέρνησης δια της κ. Μπενάκη προς τον κ. Παπούλια κατά την πρώτη ανάληψη της προεδρίας του, όπου του ανέφερε και αυτός το απεδέχθη, ότι θα μειωθούν οι ελευθερίες των Ελλήνων, θα χάσουμε εθνική κυριαρχία κτλ (8-2-2005 ΑΝΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ - ΜΠΕΝΑΚΗ σε ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ...
http://www.youtube.com/watch?v=qRNHI7uw9o0
3.Σύμπασα η πολιτική ηγεσία της χώρας με τιμητικές εξαιρέσεις (πχ ΚΚΕ αλλά και πολλοί άλλοι Έλληνες πολιτικοί), υποστήριξε το σχέδιο Ανάν εκτουρκισμού της Κύπρου. Ο δε κ. Κώστας Καραμανλής απλά δεν το υποστήριξε δημοσίως ως ο ΓΑΠ. Έδωσε όμως εντολή δια του κ. Μολυβιάτη σε όλους τους ευρωβουλευτές της ΝΔ στην ΕΕ να ψηφίσουν υπέρ του σχεδίου Ανάν εκτουρκισμού της Κύπρου.
4.Εδώ και πολλά χρόνια υπάρχει μία επιτροπή τούρκων και ελλήνων διπλωματών που συζητούν ερήμην και μυστικά από τον Ελληνικό λαό τις σχέσεις Ελλάδας και τουρκίας. Και σύντομα μας έρχεται ο Βεζύρης του σουλτάνου Νταβούτογλου στην Αθήνα για άλλη μία συνεδρία της επιτροπής αυτής. Τι συζητούν και πού έφτασαν μέχρι τώρα;;
5.Επί χρόνια υπάρχει εν εξελίξει θρασύτατη παραποίηση της Ελληνικής ιστορίας και παιδείας με το ίδρυμα Σόρος κτλ, και βιβλία ως αυτό της 6ης δημοτικού της κυρίας Ρεπούση κτλ.
6.Επί χρόνια το Ελληνικό κράτος όχι μόνον δεν αντιδρά αλλά επιδιώκει ποικιλοτρόπως τον εκτουρκισμό των Ελλήνων Πομάκων.
7.Επί χρόνια η Ελληνική Θράκη σχεδόν, ως λέγεται, διοικείται από τον τούρκο πρόξενο. Και οι τούρκοι δεν κρύβουν πλέον τον αρχικό τους στόχο για «ανεξαρτητοποίηση» της Ελληνικής Ξάνθης.
8.Έφτασαν ακόμα να διαδίδουν και την απόσχιση της Κρήτης μας.
9.Επί χρόνια το Ελληνικό κράτος προσκαλούσε τους μουσουλμάνους της Ασίας να έρθουν ελεύθερα στην Ελλάδα, που είχε μετατραπεί σε ξέφραγο αμπέλι, με αποτέλεσμα σήμερα σύμφωνα με πολλά στοιχεία οι λαθρομετανάστες μαζί με τους νομιμοποιηθέντες, να πλησιάζουν να είναι η πλειοψηφία των κατοίκων της Ελλάδα.
10.Επί χρόνια πολλοί στην Ελλάδα δείχνουν να ασπάζονται την Νταβουτόγλεια επιδίωξη του νεοοθωμανισμού και την ανασύσταση της νεοοθωμανικής αυτοκρατορίας με υπαγωγή – υποδούλωση της Ελλάδας σε αυτήν. Εξέχοντες Έλληνες «διανοούμενοι» και οι δορυφόροι τους, έχουν ασπασθεί τους στόχους του Νταβούτογλου για υποδούλωση της Ελλάδας και της Κύπρου στην τουρκία.
11.Για να προετοιμάσουν τον Ελληνικό λαό στην ιδέα υποδούλωσης του, επί χρόνια τα γνωστά Ελληνικά ΜΜΕ του κάνουν πλύση εγκεφάλου για τη «μεγαλοσύνη» και το μεγαλείο της τουρκίας με τα γνωστά εμετικά σίριαλ.
12.Πρόσφατα ο κ.. Πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη μίλησε για μετατροπή της Μακεδονίας μας σε κάποιου είδους ειδική οικονομική ζώνη. Με ό,τι αυτό σημαίνει.
13.Βρίσκεται σε εξέλιξη η εφαρμογή στην Κύπρο νέου σχεδίου Ανάν για τον τελικό και πλήρη εκτουρκισμό της.
14.Θρασύτατα ο κ. Μπουτάρης προσπαθεί μα μετατρέψει τη Θεσσαλονίκη μας σε νεοοωθωμανική πόλη
15.Περιττό να αναφερθεί ότι στα πλαίσια αυτά, ως φαίνεται, έγινε από τους ΓΑΠ, Βενιζέλο, Σαμαρά και Αναστασιάδη, η υποδούλωση και εξαθλίωση του Ελληνισμού Κύπρου και Ελλάδας.
Και άπειρα άλλα, γνωστά και άγνωστα
Συμπέρασμα. Όλα τα ανωτέρω δείχνουν να οδηγούν:
Α. Σε μέγα κίνδυνο απόσχισης της Μακεδονίας μας
Β. Σε μέγα κίνδυνο απόσχισης της Ελληνικής Θράκης.
Γ. Σε σχεδόν βέβαιο εκτουρκισμό όλης της Κύπρου. Και τέλος
Δ. Σε συνειδητή ή διατασσόμενη και αποδεχόμενη (σύμφωνα με όλα τα ανωτέρω) επανασύσταση της νεοοθωμανικής αυτοκρατορίας υπό τις ενθουσιώδεις ιαχές των ημετέρων νεοοθωμανών για την εκ νέου υποδούλωση στους τούρκους του Ελληνισμού και της επακόλουθης εξαφάνισης του που θα ακολουθήσει.   Ευριπίδης Μπίλλης

Σχόλια