Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014

Να πως ο Σαμαράς «ξεπούλησε» τους Στρατιωτικούς..τους έβαλε τελευταίους των τελευταίων στην μισθολογική κλίμακα..

“Αξιωματούχος” του υπουργείου Οικονομικών τοποθέτησε τελευταίους των τελευταίων τους Έλληνες στρατιωτικούς στην μισθολογική κλίμακα στο μεγάλο “τσεκούρωμα” του 2012, τοποθετώντας πάνω απ΄ αυτούς ακόμη και....
τους μουσικούς της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών.
Την αποκάλυψη βόμβα έκανε ο πρώην Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά Τάκης Μπαλτάκος..
στην αποκλειστική του συνέντευξη στο Onalert.
Ο κ.Μπαλτάκος περιγράφει με λεπτομέρειες την επικοινωνία που είχε με τον “αξιωματούχο” του υπουργείου Οικονομικών. Δεν τον κατονομάζει για να μην τον “στοχοποιήσει” όπως λέει. Αλλά ο διάλογος που περιγράφει είναι απίστευτος!
http://www.onalert.gr/
Δείτε τι είπε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.