Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου 2014

Και πληρώσαμε το Παρίσι και φιάσκο η συνάντηση..και θα μας ξανάρθει η τρόικα τέλη Σεπτεμβρίου..

Μας δουλεύουν ψιλό γαζί…

ότι φεύγει δήθεν η τρόικα… στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η συνάντηση στο Παρίσι, για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου, κάνοντας μια συνάντηση όχι πια στην Ελλάδα αλλά στο Παρίσι...

Μια συνάντηση, που δεν φτάνει ότι πληρώσαμε όλους αυτούς τους παπατζήδες υπαλλήλους της τρόικας και των 4 υπουργών μετά της κουστωδίας τους..
αποδείχθηκε και μια συνάντηση φιάσκο δια στόματος τρόικας.. Η οποία σε χθεσινή της ανακοίνωση τονίζει ότι είχαν εποικοδομητικές συζητήσεις σε ορισμένα θέματα…δηλαδή σε άλλα δεν είχαν..!!!
Και σαν μην φτάνει μόνο αυτό μας λένε ότι στην ουσία αυτό ήταν μια προσυνάντηση, ενόψει της πλήρους αποστολής που αναμένεται στην Αθήνα τέλη Σεπτεμβρίου..
Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της τρόικας..
Statement by the European Commission, the ECB and the IMF on Greece Press Release No.14/413 September 4, 2014
Select staff from the European Commission, the European Central Bank (ECB), and the International Monetary Fund (IMF) met with the Greek authorities in Paris during September 2-4, 2014. Productive discussions were held on some key issues for the forthcoming review of Greece’s economic program. The full mission is expected to arrive in Athens in late September.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.