Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτό κι αν είναι ειρωνεία: «Σφάζονται» οι συνέταιροι της καταστροφής για το ποιος είναι μεγαλύτερος δημοκράτης…


Αυτό κι αν είναι ειρωνεία: «Σφάζονται» οι συνέταιροι της καταστροφής για το ποιος είναι μεγαλύτερος δημοκράτης…
«Η δημοκρατική παράταξη ήταν και είναι ιστορικά και ιδεολογικά η «άλλη» παράταξη σε σχέση με τη Ν.Δ. Ας σεβόμαστε τις έννοιες και την ιστορία», αναφέρει σε σχόλιό του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Δ. Καρύδης, με αφορμή τη σημερινή ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στη Χαλκιδική.

«Η περίοδος 2004-2009 της κυβέρνησης Καραμανλή δεν μπορεί να ξεχαστεί», αναφέρει ο κ. Καρύδης και προσθέτει στο σχόλιό του: «Τα “ισοδύναμα μέτρα” των Ζαππείων ελπίζουμε να έχουν γίνει μάθημα για την “αντιμνημονιακή” φάση της Ν.Δ., όταν το ΠΑΣΟΚ σήκωνε μόνο το τεράστιο βάρος των δύσκολων αποφάσεων».

Μιλώντας νωρίτερα στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια της Ν.Δ., ο Πρωθυπουργός άφησε αιχμές και για τους χειρισμούς του ΠΑΣΟΚ προ κρίσης. Όπως είπε, «κάναμε και εμείς πράγματι λάθη, στην πορεία μπορεί να μην αντισταθήκαμε έγκαιρα σε όσα οδήγησαν στην κρίση, αλλά «λεφτά υπάρχουν» εμείς δεν είπαμε ποτέ».
Σημείωσε ακόμη ότι το κόμμα του είναι σε θέση να συνεργαστεί με αυτούς που άλλοτε συγκρούστηκε, υπογράμμισε ωστόσο πως «Δημοκρατική παράταξη είναι μόνο η Ν.Δ.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.