Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014

Ο τιτανοτεράστιος Γιακουμάτος...για όλα φταίνε οι αγελάδες που δεν παράγουν πολύ γάλα ...(βίντεο)


Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος εκτίμησε ότι «το γάλα δεν είναι ακριβό», μετά τη σύσκεψη στο υπουργείο με φορείς της αγοράς γάλακτος. 
Στελέχη της γαλακτοβιομηχανίας τόνισαν ότι τα μέτρα που έχουν ληφθεί δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς και στη στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής. 
 «Όταν η ίδια η πολιτεία αυξάνει το κόστος μέσω της φορολογίας δεν
μπορεί να ζητά από τις επιχειρήσεις να ρίξουν εκείνες τις τιμές» σχολίασαν στελέχη της γαλακτοβιομηχανίας μετά τη συνάντηση με τον υφυπουργό Ανάπτυξης.
«Το γάλα δεν είναι ακριβό, αλλά επειδή έγιναν παρεμβάσεις και δεν έπεσε η τιμή του πρέπει να δείξουμε όλοι την κοινωνική μας ευθύνη απέναντι στον λαό» δήλωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, μετά τη σύσκεψη με φορείς της αγοράς γάλακτος και με θέμα το μερίδιο της συνεισφοράς τους. Η ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης διαμηνύει ότι αναζητά λύσεις για την καλύτερη λειτουργία του ανταγωνισμού με επίπτωση και στη μείωση των τιμών..
Το τελικό χτύπημα ήρθε όμως με την δήλωση του τιτανοτεράστιου κ. Γιακουμάτου..
ο οποίος δήλωσε ότι ούτε λίγο ούτε πολύ...για όλα φταίνε οι αγελάδες που δεν παράγουν πολύ γάλα ...
και μάλιστα θα κάνει και επιτροπή να εξετάσει το θέμα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.