Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου 2014

Πως θα ξαναγίνουμε Έλληνες....

Πρώτα θα ήθελα να παρατηρήσω ότι οι περισσότεροι εξ ημών πολύ αργά κατάλαβαν ότι ο Ελληνισμός οδεύει εις εξαφάνιση.

Και  εσιώπουν παλαιά και ενδομύχως οίκτιραν τον  «εξτρεμισμό» μερικών ελαχίστων εξ ημών.


Η στάση τους θυμίζει τώρα τα ... «Μόνο που να... τώρα τελευταία άρχισα να φοβάμαι πολύ...». 
Ομιλώ γενικώς για όσους εσιώπουν...Και όμως ακόμα, άλλοι είναι πολύ μα πολύ διακριτικοί στις εκφράσεις τους,  μη και χαρακτηριστούν με τη νεοταξική ρετσινιά του όχι «αριστεροδεξιοσοσιαλιστή δημοκράτη»,  δήθεν ρατσιστή.


Πόσοι επίσης εξ ημών τόλμησαν επίσης  να πουν, ενώ το πίστευαν,  ότι η δραχμή ήταν κύριο μέρος της σωτηρίας του Ελληνισμού.
Και πόσοι επεσήμαναν τον τρόπο που υποδουλώθηκε εσκεμμένα ο Ελληνισμός.

Για την ουσία του πράγματος συνάδελφοι. Μην υπερτιμούμε τις δυνάμεις μας. 


Λύση μπορούσε να γίνει αν υπήρχε συσπείρωση του λαού μας από μία κατάλληλη προσωπικότητα.

Ο Μίκης Θεοδωράκης το έκανε με τη Σπίθα του. Όχι όμως για να προκαλέσει ανατροπή της κατοχής, ως δυστυχώς έδειξε η εμπειρία, αλλά για να εγκλωβίσει ότι καλύτερο  υπήρχε στην Ελληνική κοινωνία και να το αχρηστεύσει,  χάριν υποθέτω της «αριστεράς» του.


Η εκκλησία που επίσης με ένα Χριστόδουλο θα μπορούσε να ανατρέψει τα πάντα, με τον νυν Αρχιεπίσκοπο ταυτίστηκε απόλυτα με τοη κατοχή και όλες τις επιδιώξεις της (λαθρομεταναστευτικό κτλ).  


Αν συνεπώς αποκλείσουμε την επαναστατική λύση, ή το αναδυθεί μία ισχυρή πολιτική προσωπικότητα που θα την εμπιστευθεί ο λαός μας, το μόνον που μένει είναι η πολιτική λύση.

Δηλαδή η από κοινού  από πατριώτες όλων των κομμάτων σωτηρία του Ελληνισμού. Και αυτό πρέπει κατά τη γνώμη μου να ενισχύουμε και να επιδιώκουμε σε όλα τα κόμματα.

Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.