Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014

Ο πρώην Υπουργός της Ν.Δ, οι διόπτρες νυχτερινής σκόπευσης και ο ανακριτής…

Στο μάτι του κυκλώνα φαίνεται να βρίσκεται πρώην υπουργός της Ν.Δ το όνομα του οποίου έχει εμπλακεί σε υπόθεση πολεμικού υλικού του υπουργείου Άμυνας !!! Δικαστικοί λειτουργοί παρακολουθούν στενά το άνοιγμα των τραπεζικών του λογαριασμών ενώ αναζητούν πληροφορίες και στοιχεία.....
τόσο από τον προσωπικό του φίλο Παν. Ευσταθίου που έχει παραδεχθεί επίσημα ότι εδιδε μίζες σε αξιωματούχους του Πενταγώνου ως μεσάζων εταιριών οπλικών συστημάτων!!!
Ο ανακριτής κατά της διαφθοράς Γ. ΜΑλλής αναζητά την άκρη του νήματος ενώ για την υπόθεση των διοπτρών νυχτερινής σκόπευσης των αρμάτων μάχης φαίνεται να γνωρίζει πολλά στενό πρόσωπο του οικογενειακού περιβάλλοντος του πρώην υπουργού!!! Το πρόσωπο αυτό αναμένεται να καταθέσει καθώς λέγεται ότι γνωρίζει στοιχεία και τους επίμαχους λογαριασμούς καθώς φέρεται οτι είναι το πρόσωπο που έσπευσε να ανοίξει πρώτος τους λογαριασμούς στην Ελβετία!!! Σε αυτή την αποστολή ταξίδεψε με το κύριο πρόσωπο (δεύτερο πρόσωπο) που κατέθεσε τα χρήματα με τη μορφή επιταγής στην τράπεζα.
Όπως αποκάλυψε εβδομαδιαία εφημερίδα στις 10 Μαΐου 2014 «το όνομα του Αλέξανδρου Παπαδόγγονα είναι σε λίστα ανακριτή για το άνοιγμα των λογαριασμών του». Στην ίδια εφημερίδα τονίζεται οτι κατατέθηκαν ποσά στην τράπεζα Μπαρκλευς της Ελβετίας!!!! Είναι αυτό το όνομα του εμπλεκομένου υπουργού? Ποιοι κατέθεσαν τα χρήματα? Ποιό όνομα αναφέρουν τα συγκλονιστικά έγγραφα του ανακριτή?
Όμως, ενώ εκκρεμεί αυτή η πολύκροτη ιστορία με μίζες, εκατομμύρια, τραπεζικούς λογαριασμούς , χλιδή και εξουσία, αυτές τις ημέρες (στις 2 Οκτωβρίου) εκδικάζεται μία αλλη συγκλονιστική υπόθεση . Αυτή αφορά με βεβαιότητα το περιβάλλον του κ. Παπαδόγγονα. Σε αυτήν εμπλέκεται η αδελφή του πρώην υπουργού σε μια σχεδόν απίστευτη οικογενειακή ιστορία!! Από αυτή τη δεύτερη πολύκροτη υπόθεση είναι βέβαιον -λένε αυτοί που γνωρίζουν – θα βγουν συγκλονιστικά στοιχεία για την πρώτη υπόθεση με τις μίζες και τα εξοπλιστικά!!! Αυτό συμβαίνει γιατί οι πρωταγωνιστές και των δυο υποθέσεων είναι σχεδόν τα ίδια πρόσωπα!!!
Η ενδο-οικογενειακή διένεξη έχει ξεκινήσει εδω και χρόνια όταν ο 85χρονος γαμπρός του υπουργού αποφάσισε να δώσει μέρος της επικαρπίας στα 50χρονα παιδιά του αλλά διαπιστώνοντας ιδιόμορφη συμπεριφορά , κακή διαχείριση και σκληρή προσωπική επίθεση με κεντρικό στόχο να υφαρπάξουν την περιουσία του -που ήταν ένας αγώνας ζωής- ύψωσε φωνή διαμαρτυρίας. Ζήτησε απολογισμό της διαχείρισης με δικαστική συνδρομή. Ο γαμπρός του υπουργού Ξεν. Κουτσογιάννης που αντιμετωπίζει δυσεπίλυτα προβλήματα υγείας κατέβαλλε μεγάλες προσπάθειες να αποδοθεί δικαιοσύνη σε όσα είχε καταφέρει δουλεύοντας σκληρά σε όλη του τη ζωή αλλά η προσπάθεια απέβη άκαρπη. Άκαμπτη ήταν η στάση της αδελφής του υπουργού και η υπόθεση συνεχίζεται στις δικαστικές αίθουσες.
Το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων είναι μεγάλο καθώς διαπιστώνεται οτι ο Κουτσογιάννης -επιχειρηματίας με μεγάλη πατρική περιουσία – θα μιλήσει για όλους και για όλα με στοιχεία-φωτιά. Και η δεύτερη υπόθεση θα οδηγήσει τους αρμοδίους στην πρώτη-εάν αληθεύουν οι καταγγελίες. Την υπόθεση παρακολουθούν δημοσιογράφοι με αμείωτο ενδιαφέρον στο Εφετείο ενώ κρίνεται αναγκαία η άμεση διεξαγωγή της προκειμένου οι πρωταγωνιστές να μιλήσουν και πρώτιστα ο κύριος 85χρονος πρωταγωνιστής που για ευνόητους λόγους επιθυμεί να λάμψει η αλήθεια!!! Γιατί αν είναι αλήθεια όλα αυτά, τότε οι τριγμοί για το πολιτικό σκηνικό θα είναι ισχυροί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.