Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ η “αποτυχία των συνομιλιών με την Ελβετία” για τους φοροφυγάδες: ΙΔΟΥ οι συμβάσεις της Ελβετίας με την Αμερική.


ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ η “αποτυχία των συνομιλιών με την Ελβετία” για τους φοροφυγάδες: ΙΔΟΥ οι συμβάσεις της Ελβετίας με την Αμερική.
Η υποκρισία του να μην «βλέπεις» πόσο απατεώνας είναι ο ψεύτης πολιτικός.
Γράφει ο ΑΝΤΙ300
Δεν αφήνετε τα σάπια ρε αληταριά και κάντε κάτι αληθινά με τα κλεμμένα στην Ελβετία και αλλού ….
για να μην σα πάρει και σας σηκώσει, όσο είναι ακόμα νωρίς;
Σας πήραν χαμπάρι ωρέ….!

ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ «Η κυβέρνηση διαμηνύει ότι δεν θα υπάρχουν «π ό θ ε ν έ σ χ ε ς», φορολογικοί έλεγχοι και συντελεστές 42% για τα κεφάλαια που θα επιστρέψουν στη χώρα……… υπόσχεται φορολογική αμνηστία στους κλέφτες για να «επαναπατρίσουν» τα χρήματά που έκλεψαν ….»
αντί να κάνουν ότι έπραξαν οι αμερικανοί, να απαιτήσουν και να δεσμεύσουν με έγγραφη συμφωνία τις Ελβετικές Τράπεζες να κατονομάσουν τους κλέφτες, πόσα έχουν κατατεθειμένα.
Εξυπακούεται ότι, όλα αυτά θα μπορούσαν να συμβούν εφόσον έχουν δεν είναι ψεύτες οι «απατεώνες» πολιτικοί και το μόνο που ξέρουν να κάνουν al’αμερικανικά είναι να φωτογραφίζονται καμαρωτά σαν γύφτικα σκεπάρνια ορισμένοι από δαύτους
ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ – ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ. Δυστυχώς για την Ελλάδα μας δύσκολο να βρεθεί «αλώβητος» να κυβερνήσει.
wpid-20140925052132

Πάντως εάν θέλεις να τα «βρεις» ΕΤΣΙ τα βρίσκεις, θέλεις να τα φορολογήσεις αδρά τα κλεμμένα και τους κλέφτες-συγγενείς και μη μαζί.
ΑΚΟΥΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ- προσφέρονται τζάμπα – χωρίς χρέωση έτοιμες για χρήση, κάντε απλά Copy-Paste κ.κ. πολιτικάντηδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.