Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου 2014

Το απίστευτο τρολάρισμα της Ρωσικής πρεσβείας στα ΗΑΕ προς το ΝΑΤΟ. ..

Όταν ο Πούτιν ξεφτιλίζει το ΝΑΤΟ..
Ο Πούτιν εκτός από κότσια..έχει και χιούμορ..
Δείτε το απίστευτο τρολάρισμα της Ρωσικής πρεσβείας στα ΗΑΕ προς το ΝΑΤΟ. .

Αμερικανοί και Ευρωπαίοι έχουν δώσει ρέστα στην προπαγάνδα, προκειμένου να αποδείξουν την «ενοχή» της Μόσχας στην ουκρανική κρίση. Με δήθεν αποδείξεις και ανύπαρκτα στοιχεία κατηγορούν τη Ρωσία για εισβολή στην Ουκρανία, ενώ παράλληλα εκτοξεύουν συνεχώς απειλές για νέες κυρώσεις. 
Στις παιδαριώδεις μεθόδους τους οι Ρώσοι διπλωμάτες απάντησαν με ένα απίστευτο τρολάρισμα…
Συγκεκριμένα, μέσω του λογαριασμού Twitter της ρωσικής πρεσβείας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα οι διπλωμάτες διέρρευσαν «πιο πειστικές αποδείξεις» της παρουσίας ρωσικών στρατευμάτων στην Ουκρανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.