Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου 2014

Να πως θα μας "σώσει" ο Σαμαράς... Φτηνό πετρέλαιο στους φτωχούς, ακριβό στους πλούσιους...και ο λαϊκισμός έχει όρια..

Συγχαρητήρια. Σωθήκαμε!!!!
Σήμερα και πριν από λίγο στο πρωϊνάδικο του ΑΝΤ1, ο βουλευτής της ΝΔ κ. Σκρέκας ομιλών προφανώς εν ονόματι του κ. Σαμαρά, απεκάλυψε, το μυστικό μέχρι προ τινός, «απίθανο» μέτρο του κ. Σαμαρά που θα «σώσει» την Ελληνική οικονομία και τον Ελληνισμό.
Αρχικά στην εκπομπή αυτή, η πρόεδρος των βενζινοπωλών Αττικής κυρίας Ζάγκα,
είπε ότι το όφελος για τον αγοραστή πετρελαίου θέρμανσης με τα μέτρα του κ. Σαμαρά είναι περίπου 12 λεπτά το λίτρο και ότι ο κόσμος θα παγώσει και αυτόν τον χειμώνα. Και υπέβαλε προτάσεις που θα οδηγούσαν σε δυνατότητα του κόσμου να αγοράσει πετρέλαιο και να θερμανθεί, προς όφελος όπως είπε και του κράτους που ήδη με το φόρο αυτόν χάνει περίπου 1 δις το χρόνο.
Την «αποστόμωσε» όμως αμέσως τότε ο βουλευτής της ΝΔ κ. Σκρέκας και ομιλώντας προφανώς εν ονόματι του κ. Σαμαρά, απεκάλυψε τα παγκοσμίως «πρωτοποριακά» σχέδια και του κ. Σαμαρά, για τη σωτηρία της Ελληνικής οικονομίας και του Ελληνισμού.
Είπε ο κ. Σκρέκας στην κ. Ζάγκα, ομιλών πολύ σοβαρά με ύφος «αποστομωτικό και σοσιαλιστικότατο» που δεν επιδεχόταν καμία αντίρρηση:
Δηλαδή κυρία Ζάγκα, είπε ο κ. Σκρέκας (δηλαδή ο κ. Σαμαράς) εσείς λέτε ότι και ο πλούσιος της Εκάλης και ο φτωχός θα πρέπει να αγοράζουν στην ίδια τιμή το πετρέλαιο θέρμανσης;;
Με την αποκάλυψη από τον κ. Σκρέκα του σχεδίου του ηγέτη «μας» κ. Σαμαρά (πέραν της ληστρικής ήδη φορολογίας για όλα τα εισοδήματα και ανάλογα με το ύψος τους) στο εξής η τιμή αγοράς κάθε αγαθού από τον καθένα μας να διαμορφώνεται με επιπλέον φορολόγηση του ανάλογα με το εισόδημα μας.
Έτσι σε κάθε ταμείο καταστήματος από την ταυτότητα του αγοραστή ή από το ΑΦΜ του, αυτόματα θα διαμορφώνεται η τιμή αγοράς, με αντίστοιχο επιπλέον φόρο που θα εισπράττει το κράτος.
Αυτά «πρωτοποριακά» σχέδια, σωτηρίας της Ελλάδα, του ηγέτη μας και αυθέντη μας κ. Σαμαρά, απεκάλυψε πριν από λίγο ο κ. Σκρέκας της ΝΔ.
Για να είμαστε δίκαιοι, στα λεχθέντα αυτά του κ. Σκρέκα, δεν είδα να αντιδρά (ίσως δεν αντελήφθη το «βάθος» της μεγάλης σκέψης) ο κ. Μπαλάφας του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορώ συνεπώς να γνωρίζω αν του άρεσαν ή αν το σχέδιο αυτό σωτηρίας μας είναι κοινό της ΕΕ και του «ευρώ» τους.. Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.