ΠΕΡΙ «ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΩΝ» ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ...

Μετά από υπερψήφιση των πάντων και των πλέον απίθανων μέτρων «σωτηρίας» μας φτάσαμε στον ΕΝΦΙΑ που θίγει άμεσα τους αγρότες και καθιστά μάλλον αδύνατη την επανεκλογή των περισσοτέρων βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Αυτό και μόνον υπολογίζουν.
Όσοι ψήφιζαν τα έως τώρα μέτρα «σωτηρίας» μας της εσωτερικής υποτίμησης (συνημμένο «πώς να χρεοκοπήσεις μια χώρα») που έφτασαν τους πραγματικούς ανέργους...
σε άνω των 2.000.000, που φορολογούν ληστρικά παντοιοτρόπως του έλληνες, «διαμαρτύρονται» τώρα για τον ΕΝΦΙΑ.

Όσοι μετείχαν στην επιτροπή του θερινού τμήματος αν πράγματι ήθελαν να υποστηρίξουν τα συμφέροντα των αγροτών και των Ελλήνων, θα έπρεπε χωρίς βαρύγδουπες δηλώσεις να παρέμεναν σιωπηλοί και να τον καταψήφιζαν.

Αντί αυτού και εν γνώσει τους ότι μετά τη δήλωση τους θα αντικατασταθούν, προσποιούνται τους αντιστασιακούς. Και τίποτε άλλο.
Αν ήταν ως λένε έπρεπε να παρέμεναν σιωπηλοί και να καταψήφιζαν τον ΕΝΦΙΑ. Αυτό λέει η λογική.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα,  εκτός από την «παγιδευθείσα» και εν τη απελπισία της υβρίζουσα από αίσθηση αδιεξόδου κυρία Καραμανλή (αν παρέμενε θα έπρεπε να έρθει σε αντίθεση με το κόμμα της αν να τον καταψήφιζε ή έπρεπε να το ψηφίσει, αν έφευγε πάλιν θα είχε και έχει προβλήματα με το κόμμα της), είναι ο χαρακτηριστικός εκσυγχρονιστής κ. Συφουνάκης. Ο νυν «αντιστασιακός» που και αυτός δεν παρέμεινε για να το καταψηφίσει και έγινε «ήρωας» με τις χωρίς ουσία δηλώσεις του σε μη γνωρίζοντες τις λεπτομέρειες αντικατάστασης κτλ.  Eυριπίδης Μπίλλης

Σχόλια