Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου 2014

Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά η ΠΑΣΟΚΙΛΑ – Φώναζαν στον ΓΑΠ «Γιώργο γερά να πέσει η δεξιά»

Αυτά που γίνονται σε αυτή τη χώρα μπορούν να χαρακτηριστούν από απίστευτα έως και τραγικά.
Στα εγκαίνια της έκθεσης αφιέρωμα στον Ανδρέα Παπανδρέου με τίτλο «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή» που πραγματοποιείται στο Ζάππειο Μέγαρο με κεντρικό ομιλητή τον Γιώργο Παπανδρέου,

οι παρευρισκόμενοι διέκοψαν τον ΓΑΠ αρκετές φορές κατά την διάρκεια της ομιλίας φωνάζοντας «Γιώργο γερά να πέσει η δεξιά».
Το θέμα φυσικά δεν είναι ότι όλοι αυτοί θέλουν να πέσει η δεξιά αλλά ότι επαινούν και αποθεώνουν τον άνθρωπο που συνέβαλε στα μέγιστα στην υποδούλωση της χώρας και στην απώλεια της εθνικής της κυριαρχίας.
Προσκυνούν τον άνθρωπο που έφερε τους διεθνείς τοκογλύφους μέσα στην χώρα, παραδίδοντάς την ουσιαστικά στα χέρια τους.
Από την πλευρά του ο «εθνοσωτήρας» Βενιζέλος απηύθυνε ενωτικό χαιρετισμό δηλώνοντας κατά την ομιλία του ότι το «ΠΑΣΟΚ είναι ενωμένο και ο Γιώργος Παπανδρέου είναι πολιτικά παρών».

Οι τραγικότητες δεν τελειώνουν εκεί. Θερμό χειροκρότημα απέσπασε και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου. ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ!!!
Με λίγα λόγια η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο. Εμετικές καταστάσεις που προκαλούν το κοινό αίσθημα.
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.