Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Το ΝΑΤΟ αναγνωρίζει σε επίσημη τελετή την ΠΓΔΜ ως "Μακεδονία" !!!

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του HellasForce.. και την απίστευτη αποκάλυψη... Το ΝΑΤΟ σε επίσημη τελετή...
παρασημοφορεί Σκοπιανούς Αξιωματικούς με τα διακριτικά "Μακεδoνία" στις στολές τους.. 1 (3)-1 4 (2) 
 Μάλιστα τηνπαρασημοφόρηση κάνει Αμερικανός Ταξίαρχος και Τούρκος Αντιστράτηγος... παρασημοφορηση Σε άλλη φωτογραφία Αμερικανός Ταξίαρχος επιδίδει πλακέτα του ΝΑΤΟ σε Σκοπιανό Αξιωματικό ο οποίος φέρει διακριτικά "Μακεδoνία"... (Στην φωτογραφία :U.S. Air Force Brig. Gen. Merle Hart, Commander of North Atlantic Treaty Organization (NATO) Headquarters, Sarajevo, meets with Macedonian Lt. Col. Predrag Stanojeviky, Macedonia's Senior National Representative at Camp Butmir, Sarajevo, Bosnia, April 28, 2014. (U.S. Air Force photo by Staff Sgt. Sarah Mattison) 3 (3) 11_06_2014_Forum SEDM_foto Duska Stefanovic OLYMPUS DIGITAL CAMERA x 

 Aυτά να τα βλέπει η κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων που έχουν διαλύσει τα πάντα , την παρουσία και εκπροσώπησή μας στο ΝΑΤΟ και στα διεθνή φόρα , αλλά κυρίως έχουν απεμπολήσει τις πάγιες θέσεις μας σχετικά με τα Σκόπια.. αφήνοντας το ΝΑΤΟ να αυθαιρετεί και να καταπατεί αποφάσεις σχετικά με την ΠΓΔΜ..

HellasForce

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.