Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014

Σαμαράς..μετά από εμένα «γαία πυρί μιχθήτω»

Δηλαδή ο κ. πρωθυπουργός, σύμφωνα με τα κατωτέρω, δείχνει να λέει, μετά από μένα, «γαία πυρί μιχθήτω».
Αδυνατώ να το πιστέψω.

Λαφαζάνης: "Λυπάμαι που ο Σαμαράς προτρέπει τους πολίτες σε bank-run"


«Όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός, για μια κυβέρνηση που έρχεται με τη θέληση του ελληνικού λαού και θα είναι μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λέει ότι την επομένη μέρα θα υπάρξει "bank-run", αυτή, στην ουσία, είναι δήλωση κατάλυσης της Δημοκρατίας.
Αυτό δεν το έχω ακούσει από πουθενά και από κανέναν άλλο ηγέτη. Η κυβέρνηση της χώρας μας θα αλλάξει, όχι γιατί θα γίνει κάποιο πραξικόπημα αλλά με εκλογές, επειδή θα το θέλει ο ελληνικός λαός. Δεν είναι αποκλειστικότητα η διακυβέρνηση της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ. Γι' αυτό οι πρωθυπουργικές δηλώσεις περί "bank-run" είναι άκρως απαράδεκτες και άκρως επικίνδυνες».

Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.