ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ...

Κάποιος κοινωνιολόγος θα το ανέλυε καλύτερα. Συνεπώς ότι αναφέρεται θα στηρίζεται μόνον στην εμπειρία μου και στη λογική.
Ο λόγος περί δυτικής πολυκομματικής δημοκρατίας και περί της μονοκομματικής δημοκρατίας της Κίνας.   Πρώτο συμπέρασμα είναι ότι και οι δύο δημοκρατίες θα έπρεπε να έχουν ως κύριο σκοπό την ελευθερία και την  ευημερία των λαών τους.


Επίσης είναι προφανές ότι και οι δύο δημοκρατίες θα έπρεπε να έχουν δικλείδες ασφαλείας για την μη εξαπάτηση του λαού και να αποκλείουν επειδή μία κυβέρνηση εκλέχτηκε με τη ψήφο του λαού να θεωρεί τη χώρα χωραφάκι της που το κάνει ότι θέλει.

Και οι δύο επίσης δημοκρατίες θα έπρεπε να διαθέτουν μηχανισμούς για άμεση απομάκρυνση εκλεγμένης κυβέρνησης ή πρωθυπουργού που εξαπάτησε τον λαό μεψευδείς υποσχέσεις για να εκλεγεί.

Ή που παρέβη τον όρκο του και υποδούλωσε τη χώρα του, που ξεπουλά τον εθνικό της πλούτο και γενικά πουαποδεδειγμένα από προς τούτο όργανο,  δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του λαού και της χώρας.

Σήμερα εμείς ειδικότερα στη Ελλάδα, γνωρίζουμε πολύ καλάτη δυτική δημοκρατία της χώρας μας.

Αυτής  των ΜΜΕ και της ΕΕ. Που ξεπουλά όλον τον εθνικό πλούτο, αφού μεθοδευμένα και με ψευδή στοιχεία ελλείμματος,  με την εσωτερική υποτίμηση και με όλα τααπαράδεκτα που έγιναν και γίνονται,  κατέστρεψε την Ελλάδα δήθεν για να τη σώσει. Ουσιαστικά για να δημευθεί όλος ο Εθνικός και ιδιωτικός πλούτος.

Παρόμοια συμβαίνουν στην Πορτογαλία, στην Ισπανία,στην Ιρλανδία αλλά και στην Ιταλία (Μόντυ κτλ),  που έπαψανάμεσα ή έμμεσα να είναι ανεξάρτητες χώρες με τη δημοκρατία νέου τύπου, όπως υπερήφανα έλεγε βλακωδώς,ο Μπαρόζο. Που θα μείνει στην ιστορία ως ο Πρόεδρος της ΕΕ που κατέστρεψε προγραμματισμένα την Ευρώπη.

Προφανώς η δυτικού τύπου «δημοκρατία» μας και της ΕΕδεν είναι για το καλό των λαών αλλά για το συμφέρον της Νέας τάξης και των «αγορών» της. Και στόχος της είναι όχι η ελευθερία των λαών και η ευημερία τους αλλά ηυποδούλωση τους και η στυγνή τους απάνθρωπη εκμετάλλευση.

Από την άλλη μεριά έχουμε την μονοκομματική δημοκρατία της Κίνας, που προφανώς προστατεύει την ευημερία του υπερήφανου Κινεζικού λαού, δεν τον υποδουλώνει σε ξένους,  και του παρέχει, ως βλέπουμε στην τηλεόραση αξιοζήλευτες ελευθερίες.

Το καθεστώς της Κίνας που δεν είναι προσωποπαγές, και για την μη διάβρωση του από την «δημοκρατία» της Νέας Τάξης,  θα έχει προφανώς και ασφαλιστικές δικλείδες

Που ελέγχουν, πιστεύω αντικειμενικά το ποιόν κάθε υποψηφίου. Ώστε να αποκλείονται  από υποψήφιοι αντεθνικά δρώντες (ως εις ημάς πχ η Ρεπούση, που θα είναι, τραγικό λάθος του Σύριζα αν την εντάξει στο κόμμα του)Και πολλές φορές ίσως πράκτορες. Ούτε κόμματα τύπου Ποταμιού ή ελιάς που όλοι γνωρίζουμε (πλην της κατάπτωσης της δημοκρατίας) τι εκπροσωπούν.

Αυτό το καθεστώς της Κίνας έχει βάλει σήμερα στόχο να διαβρώσει η νέα τάξη με εγκάθετους της, ως όλα δείχνουν,στο Χονγκ Κονγκ.

Και ώ του θαύματος βγήκε ο Πρόεδρος Ομπάμα (ο και «ιδρυτής» των δημοκρατιών Αφγανιστάν, Ιράκ Λιβύης, Τυνησίας κτλ, και σίγουρα του κράτους της ISIS), που υποδούλωσε την Ελλάδα με τους πράκτορες του, να μιλήσει για δημοκρατία!!!!!

Ευριπίδης Μπίλλης

Σχόλια