Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014

Η ηρωική Μονή Αρκαδίου βρίσκεται υπό διωγμό εξαφάνισης, μέσω του ΕΝΦΙΑ. Καλείται να πληρώσει 465.000 ευρώ χαράτσι !!

Μετά την κατωτέρω αναφερόμενη δυσφήμιση του άφθαστου ηρωισμού ολοκαυτώματος του Αρκαδίου από τους ψευτοαριστερούς και ψευτοδεξιούς ανθέλληνες νεοταξικούς, όπως σήμερα μπορείτε να δείτε (από την εφημερίδα Ρέθεμνος της 20ης Σεπτεμβρίου 2014) η ηρωική Μονή Αρκαδίου βρίσκεται υπό διωγμό εξαφάνισης, μέσω του ΕΝΦΙΑ.

Καλείται να πληρώσει 465.000 ευρώ χαράτσι εξόντωσης.
Θα μου πείτε, διανοίγεται λαμπρά ευκαιρία για τον αυτοθαυμαζόμενο υπουργό Υγείας κ Βορίδη για νέα «επένδυση» σε συνεργασία με τον κ Σάλα της Τράπεζας Πειραιώς.
Ίσως μάλιστα ενδιαφέρον να έχει για το θέμα αυτό και η Ρεθεμνιώτισσα υπουργός τουρισμού κ. Κεφαλογιάννη λόγω και της εμπειρίας της για επενδύσεις από τούρκους ….
kefalogianni
Που σίγουρα θα θέλουν να αλώσουν με τα λεφτά τους πλέον, την ηρωική Μονή.
Ο ΕΝΦΙΑ φαίνεται να είναι ήδη ο «τάφος» των «σωτήρων» μας
Των θεραπόντων της υποδούλωσης των Ελλήνων δια του άρθρου 14.5 της πρώτης δανειακής σύμβασης. Και δια των μεσοπρόθεσμων τους και δια των «μακροπροθέσμων» τους.
Και δια των  δηλώσεων τους (χωρίς να ενημερώσουν και ερωτήσουν τον Ελληνικό λαό).
προς Λαγκάρντ με τα αφρικανάκια της ο εις, ο νυν αντιμνημονιακός κ Βενιζέλος και προς Ντράγκι ο έτερος ο άλλοτε «αντιμνημονιακός» κ. Σαμαράς.  Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.