Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2014

400 Γερμανοί τζιχαντιστές σε Συρία και Ιράκ !!!! Η Μέρκελ το ξέρει….;;;

Νεαροί Γερμανοί πηγαίνουν στη Συρία και στο Ιράκ με στόχο να αγωνιστούν στο πλευρό της εξτρεμιστικής οργάνωσης «ισλαμικό κράτος». Μέχρι στιγμής ωστόσο δεν υπάρχει ολοκληρωμένο σχέδιο αντιμετώπισης του προβλήματος.
Είναι νέος τουρκικής καταγωγής κι έχει μεγαλώσει στο Αμβούργο. Ένας συνηθισμένος νεαρός.

Κάποια στιγμή όμως άρχισε να έχει επαφές με σαλαφιστές και η συμπεριφορά του άρχισε να αλλάζει λέει η Κιλνούρ Τσαν, από το δημοτικό συμβούλιο της πόλης.
«Όλα ξεκίνησαν πολύ αθώα» λέει η Γερμανίδα πολιτικός. «Για το λόγο αυτό η οικογένεια δεν κατάλαβε σε τι κύκλους είχε μπλέξει ο γιός της. Ξεκίνησε με το να ενοχλείται από τον τρόπο με τον οποίο ντύνονταν οι αδελφές τους και να προσπαθεί να τους επιβάλλει πως θα έπρεπε να ντυθούν. Ξαφνικά άρχισε να επιτίθεται στην οικογένειά του και να λέει πως είναι άπιστοι και πως κάθονται απλά μπροστά στην τηλεόραση και κοιτάνε πως σφαγιάζονται οι άλλοι μουσουλμάνοι».
Κάποια στιγμή όταν η οικογένεια έφυγε διακοπές, ο νεαρός προσπάθησε να προσχωρήσει στους ισλαμιστές στη Μέση Ανατολή. Δεν είναι ο μόνος φυσικά.
Από τη Γερμανία υπολογίζεται ότι τουλάχιστον 400 νεαροί έφυγαν ήδη για τη Συρία ή το Ιράκ για να πολεμήσουν για χάρη του «ισλαμικού κράτους». Σύμφωνα με πληροφορίες της γερμανικής Υπηρεσίας Προστασίας του Συντάγματος πέντε τσιχαντιστές από τη Γερμανία έχουν διαπράξει ήδη επιθέσεις αυτοκτονίας στη Συρία και στο Ιράκ. Deutsche Welle

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.