ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ 3η ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ....

Βέβαια όλοι «ωχριούν» μπροστά στον «μέγα» ηγέτη μας και «σωτήρα μας» Αντώνη Σαμαρά που υποδούλωσε την Ελλάδα στη Νέα Τάξη για να μην πάθει ότι η Συρία, η Λιβύη κτλ, ως περίπου έμμεσα είπε στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη.



Και για τον πρωτοπόρο της μεταπολιτευτικής νεοταξικής Ελλάδας Ανδρέα Παπανδρέου υπάρχουν πολλά....



Θυμηθείτε τα πάμπερς με τα εκατομμύρια,  που την εποχή σκανδάλου Κοσκωτά,  ακούγαμε κάθε μέρα στο ραδιόφωνο υποκλαπείσες συνδιαλέξεις πολλών συνεργατών του Ανδρέα Παπανδρέου (ακόμα και του τότε γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου), να μιλούν και να διαπραγματεύονται.  
Ακούστε επίσης το βίντεο του Καθηγητή Μπέη, να ομιλεί για τα «τούβλα» με εκατομμύρια δραχμές που έπεσαν από μία ντουλάπα που άνοιξε ο Ανδρέας Παπανδρέου:   
Καθηγητής πρώην σύμβουλους του Ανδρέα Παπανδρέου αποκαλύπτει!   Κατρακύλησαν τα "τούβλα" με τα εκατομμύρια δραχμές ....  Ακούστε τον!!!    

http://www.youtube.com/watch?v=X8pkcUETv2M .


 Θυμηθείτε ακόμα τη συμφωνία στο Νταβός της Ελβετίας του  Ανδρέα Παπανδρέου με τον Οζάλ, με την οποία  έδωσε συγχωροχάρτι στους τούρκους για την εισβολή τους στην Κύπρο, συμφώνησε και πολλά άλλα γνωστά και μη γνωστά,  προδοτικά,  για το Αιγαίο κτλ (πχ να μην μπορούμε να κάνουμε έρευνες πετρελαίου ούτε κοντά στη Χαλκιδική κτλ).  
Και για την προδοσία του αυτή «ξόφλησε» λέγοντας το διαβόητο «mea culpa». Και υπενθυμίζω ότι τότε παραιτήθηκαν διαμαρτυρόμενοι για την προδοσία και διέγραψαν την  λαμπρά διπλωματική τους σταδιοδρομία, ο αείμνηστος  τότε πρέσβης στη Μόσχα Μιχάλης Δούντας και ο τότε πρέσβης στην Κύπρο Θέμος Στοφορόπουλος.


Τέλος θυμηθείτε, (πέραν του χρέους με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου, άρχισε να φορτώνει τη χώρα, πέραν της εξίσωσης οικονομικά των πάντων ανεξάρτητα από τη συμβολή τους στην οικονομία) και   την άρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου να συμβάλει στην πτώση της δικτατορίας τον Δεκέμβριο του 1972 (στο Λονδίνο), όπως με πλήρη καθαρότητα περιγράφει ο Μίκης Θεοδωράκης στο κατωτέρω βίντεο.
Που σίγουρα η άρνηση του αυτή, μαζί με άλλα (συμφωνία για ελεύθερη απόβαση των τούρκων στην Κύπρο κτλ) έφερε την καταστροφή της Κύπρου και όλα τα μέχρι σήμερα δεινά:
Ο «αντιστασιακός» Ανδρέας Παπανδρέου, εμπόδισε το 1972 την πτώση της δικτατορίας από βασιλικούς αξιωματικούς.
Όπως λέει Μίκης Θεοδωράκης ο Ανδρέας Παπανδρέου αρνήθηκε τελικά να συμπράξει σε πτώση της δικτατορίας από Βασιλικούς αξιωματικούς παρ’ όλον όπως είπε ο Μίκης ότι είχε γίνει δεκτό να μην γυρίσει ο Βασιλιάς και 6 μήνες μετά να γινόταν δημοψήφισμα για την επιστροφή του. 
Ευριπίδης Μπίλλης

Σχόλια