Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014

Αποκλεισμένη Σάμος και Ικαρία ακτοπλοϊκά από 22 Σεπ. 2014...Μπράβο στην κυβέρνηση Σαμαροβενιζέλων..

Όποιος βρίσκεται στο πανέμορφο νησί της Ικαρίας ή Σάμου για διακοπές ή για δουλειά ή ακόμα και οι γονείς που πήγαν να εγγράψουν τα παιδιά στο πανεπιστήμιο Αιγαίου ..
και θέλει να επιστρέψει, ακτοπλοϊκά σπίτι του μετά τις 22 Σεπ. 2014..
Ατύχησε ή απλά την πάτησε...

Θα πρέπει να παραμείνει εγκωβισμένος στο νησί και να επστρέψει, ένας θεός και ο υπουργός ναυτιλίας ξέρει πότε ..χάρη στους απίστευτους και ερασιτεχνισμούς χειρισμούς της κυβέρνησης των Σαμαροβενιζέλων..
Σύσκεψη για το θέμα αναγκάστηκε να συγκαλέσει σήμερα το πρωί στο Γραφείο του, ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος για την απόφαση του Υπουργού και που με την οποία καταδικάζει τα Νησιά μας στην απομόνωση, στον κοινωνικό αποκλεισμό & οικονομικό μαρασμό.
Δείτε τι αντιμετωπίζει και την έκπληξη κάποιου που προσπαθεί να κλείσει εισητήριο απο Σάμο για Πειραιά.. 
Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε, την επόμενη εβδομάδα η NEL ίσως αποχωρήσει  από το δρομολόγιο κορμού ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΣΑΜΟΣ - -ΠΕΙΡΑΙΑΣ και εάν έως τότε δεν έχει βρεθεί εναλλακτική λύση, σύμφωνα με τα έως σήμερα στοιχεία,  η Σάμος κινδυνεύει να μείνει  με ένα πλοίο  την εβδομάδα, ενώ η Ικαρία και οι Φούρνοι θα έχουν ανταπόκριση μέσω Σάμου.
Και αναφερόμαστε στο ένα δρομολόγιο αυτό της Hellenic Sea Ways (HSW) από Πειραιά προς Βόρειο Ελλάδα, που έχει έως σήμερα κλειδώσει.
Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι,  ενώ έως χθες δεν υπήρξε καμία πρόταση ενδιαφέροντος για τη γραμμή κορμού Πειραιάς - Σάμος - Πειραιάς, σήμερα η εταιρία  HSW εμφανίστηκε και κατέθεσε πρόταση ενδιαφέροντος πακέτο, στη ελεύθερη γραμμή κορμού χωρίς επιδότηση, με το πλοίο της "ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ", μαζί με την  πρόταση για δύο δρομολόγια, με επιδότηση, για τη Βόρειο Ελλάδα με το πλοίο της "ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ".
Σημειώνεται ότι ο υπουργός Ναυτιλίας με απόφασή του έχει κηρύξει έκπτωτη τη ΝΕΛ από δύο άγονες γραμμές του βορείου Αιγαίου με το αιτιολογικό της πλημμελούς και αδικαιολόγητης άρνησης εκτέλεσης των δρομολογίων.
Βεβαία δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει παρόμοιος αποκλεισμός των Νησιών του Β.Α Αιγαίου, αλλά δεν ιδρώνει το αυτί των εμπλεκόμενων υπουργών..
Έχουν το θράσος και μας μιλάνε οι Σαμαροβενιζέλοι και η Κεφαλογιάννη για ανάπτυξη και τουρισμό...
Σαν δεν ντρέπονται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.