Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Βενιζέλος είχε προαναγγείλει την πώληση στρατοπέδων.. από το 2011 !!!


Μόλις πριν λίγες ...
Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, όμως στη λίστα του ΤΑΙΠΕΔ με τα προς πώληση «φιλέτα» του ελληνικού δημοσίου βρίσκεται και περιοχή στη Ρόδο, στην οποία είναι εγκατεστημένο στρατόπεδο καταδρομών... και προφανώς έπεται και συνέχεια στο ξεπούλημα στρατοπέδων φιλέτων...
Το ίδιο μεθοδεύεται και για πάρα πολλές στρατιωτικές μονάδες
όπως  το φαρικό δίκτυο του Π.Ν, για το οποίο πέρασαν στην βουλή σχτικό νομοσχέδιο
δεν θα μείνει τίποτα όρθιο..

θα τα ξεπουλήσουν όλα..ακόμα και τις στρατιωτικές μονάδες..
Το θέμα το είχαμε αποκαλύψει ΕΔΩ
Όμως αυτό που δεν ξέρουν, δεν θυμούνται..ή κάνουν πως δεν θυμούνται είναι ότι ο σημερινός Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης από το 2011 (24 Απριλίου ) ως ΥΠΕΘΑ, είχε εξαγγείλει το ξεπούλημα  στρατοπέδων...δηλώνοντας μάλιστα ότι περίμενε και την συνδρομή Διεθνής σύμβουλος, που θα επικουρήσει την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας !!!
Διαβάστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα..
Δημοσιογράφος: Αυτός ο σχεδιασμός ισχύει και για όλα τα στρατόπεδα; Ευ. Βενιζέλος: Όλα τα στρατόπεδα τα έχουμε ταξινομήσει σε τρεις μεγάλες κατηγορίες: αυτά που είναι ενεργά στρατόπεδα και τα χρειάζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις, αυτά που είναι μέσα στον αστικό ιστό και τα ζητούν οι Δήμοι για κοινωνικές, κοινωφελείς ή εμπορικές χρήσεις -και εκεί θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε- και η τρίτη κατηγορία είναι τα ακίνητα των Ενόπλων Δυνάμεων που θα αξιοποιηθούν στο πλαίσιο της αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου. Αναμένουμε να οριστεί ο διεθνής σύμβουλος ο οποίος θα μας υποστηρίξει στην δράση αυτή. Έτσι θα είναι όλοι ευχαριστημένοι:
Οι Ένοπλες Δυνάμεις θα έχουν τις υποδομές που χρειάζονται, οι τοπικές κοινωνίες και η Τοπική Αυτοδιοίκηση παίρνει αυτά που πρέπει να πάρει για κοινωνικές χρήσεις και ταυτόχρονα το ελληνικό Δημόσιο αξιοποιεί την τεράστια περιουσία που έχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.