Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2014

Μιά πρόταση...Αμφίπολις: Ανασκαφή on line (σε απευθείας μετάδοση)!

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η ανασκαφή στον τάφο της Αμφίπολης να γίνει παρουσία τηλεοπτικού συνεργείου της ΝΕΡΙΤ σε πραγματικό χρόνο σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση.
Με αυτή την κίνηση η Ελλάδα θα είναι σε συνεχή παγκόσμια προβολή με θετικό πρόσημο.
Τα πνευματικά δικαιώματα της προβολής του τάφου θα μπορέσουν να χρηματοδοτήσουν την πλήρη ανάδειξη του αρχαιολογικού μνημείου καθώς και σε νέες ανασκαφές που πιθανόν να οδηγήσουν τα αρχαιολογικά ευρήματα. Πρόκειται για έναν τάφο που συνδέεται με κάποιο τρόπο με τον Μέγα Αλέξανδρο!
Ακόμη και πιθανή έλλειψη πόρων θα μπορέσει να χρηματοδοτηθεί από τους απανταχού Φιλέλληνες στον κόσμο.
Και επιτέλους να δείξει ότι η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει!!!
Στην εποχή της κοινωνίας της διαρκούς ροής της πληροφορίας, η δίψα για ασφαλή πληροφόρηση δεν είναι δικαίωμα, αλλά υποχρέωση διασφαλίζοντας το ακέραιον της ανασκαφής από τις διάφορες θεωρίες συνωμοσίας. 
Ο Κόσμος έχει το δικαίωμα να ξέρει.

Ελλάς, 18 Αυγούστου 2014
Μιχαήλ Ν. Αβέλλας

olympuslight.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.