Σάββατο, 9 Αυγούστου 2014

Άθλια πρόκληση, ο υφυπουργός εξωτερικών διαφημίζει την ανθελληνική Hurriyet!

Ένα απίστευτο tweet ανέβασε σήμερα το μεσημέρι ο κ.Κούρκουλας στο προσωπικό του account στο twitter το οποίο ήταν γραμμένο σε αγγλικά, γαλλικά και είχε link ένα ηλεκτρονικό δημοσιευμα της....
ανθελληνικής Τουρκικής εφημερίδας Hurriyet!
Το δημοσιευμα ήταν ενας μικρός ύμνος στην εξωτερική πολιτική της Τουρκίας και αναφερόταν στις οικονομικές ευκαιρίες που δημιουργούνται για την Τουρκία απο τις διαφορές της δύσης και της ΕΕ με την Ρωσία!

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.