Παρασκευή, 8 Αυγούστου 2014

Εκδήλωση στην Αρχαία Ολυμπία..των “Greekteachers”

Εκδήλωση για την παρουσίαση του επιστημονικού και ανθρωπιστικού της έργου και των σκοπών ίδρυσης της Εταιρείας διοργανώνει το Δ.Σ. της νεοιδρυθείσας Επιστημονικής & Ανθρωπιστικής μη κερδοσκοπικής Εταιρείας Ελλήνων Δασκάλων “Greekteachers”, την Παρασκευή, 8 Αυγούστου και ώρα 19:00 στην αίθουσα ΣΠΑΠ στην Αρχαία Ολυμπία.
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα μέλη του Δ.Σ. της Εταιρείας, ενώ καλούνται να συμμετέχουν εκπαιδευτικοί και φορείς της ευρύτερης περιοχής. Στην εκδήλωση θα αναπτυχθούν επίκαιροι προβληματισμοί της εκπαιδευτικής κοινότητας και της ελληνικής κοινωνίας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο Πρόεδρος της Εταιρείας κ.Αθανάσιος Κατσίμπελης θα αναφερθεί στην ιδέα, τους σκοπούς και τις ανάγκες ίδρυσης της Εταιρείας και θα παρουσιάσει το Δ.Σ της Εταιρείας. Θα αναλυθούν οι λόγοι που το διαδικτυακό εγχείρημα greekteachers.gr πήρε τον Ιούλιο του 2014 σάρκα και οστά και νομική πλέον προσωπικότητα με την ίδρυση της Επιστημονικής και Ανθρωπιστικής Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Ελλήνων Δασκάλων-Greekteachers, με έδρα την Αρχαία Ολυμπία. Θα πρέπει να σημειώσουμε πως βασικοί σκοποί της Εταιρείας είναι: η παροχή κάθε δυνατής υποστήριξης, επιστημονικής, ηθικής ή υλικής σε οποιονδήποτε Έλληνα εκπαιδευτικό λειτουργό που συμμετέχει σε εκπαιδευτική δραστηριότητα στην Ελλάδα ή στο Εξωτερικό ανεξαρτήτως σχέσεως εργασίας και φορέα στον οποίο εργάζεται, η ενίσχυση του επιστημονικού ρόλου του δασκάλου στο ευρύτερο κοινωνικό πλαίσιο, η αξιοποίηση δομών και η ανάπτυξη του εθελοντισμού των Ελλήνων εκπαιδευτικών στην υλοποίηση πολύπλευρων εξωσχολικών δράσεων, η δημιουργία «κοινότητας γνώσης» και τράπεζας πληροφοριών για τους εθελοντές δράσης στους τομείς του περιβάλλοντος, του πολιτισμού, της κοινωνικής μέριμνας και ποιότητας ζωής, με μέσα την οριζόντια επικοινωνία, τη δικτύωση και τη συμβουλευτική, η έκδοση επιστημονικού παιδαγωγικού περιοδικού για παιδαγωγικά θέματα και η αξιοποίηση κατασκηνώσεων και η ίδρυση Ολυμπιακής Διεθνούς κατασκήνωσης στην Ηλεία που θα φιλοξενεί μαθητές, φοιτητές και νέους από όλο τον κόσμο. Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμούς τοπικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες του τόπου που έχουν προσκληθεί, θα τοποθετηθεί η Ομότιμη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών (Παιδαγωγικό Τμήμα) κα.Μαρία Τζάνη, καθώς και εκπαιδευτικοί και θα ακολουθήσει συζήτηση με συντονίστρια τη δημοσιογράφο κα.Βίκυ Γκουσκουστάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.