Δευτέρα, 4 Αυγούστου 2014

«Εκδήλωση της Εταιρείας Ελλήνων Δασκάλων “Greekteachers” στο ΣΠΑΠ Αρχαίας Ολυμπίας»

Εκδήλωση για την παρουσίαση του επιστημονικού και ανθρωπιστικού της έργου και των σκοπών ίδρυσης της Εταιρείας διοργανώνει το Δ.Σ. της νεοιδρυθείσας Επιστημονικής & Ανθρωπιστικής μη κερδοσκοπικής Εταιρείας Ελλήνων Δασκάλων “Greekteachers”, την Παρασκευή, 8 Αυγούστου και ώρα 19:00 στην αίθουσα ΣΠΑΠ στην Αρχαία Ολυμπία. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα μέλη του Δ.Σ. της Εταιρείας, ενώ καλούνται να συμμετέχουν
εκπαιδευτικοί και φορείς της ευρύτερης περιοχής. Την εκδήλωσή αναμένεται να τιμήσουν επίσης καθηγητές πανεπιστημίων, όπως η κα.Μαρία Τζάνη (Ομότιμη καθηγήτρια του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών -Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης) που θα αναπτύξουν επίκαιρους προβληματισμούς της εκπαιδευτικής κοινότητας και της ελληνικής κοινωνίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα «Greek teachers» πρωτοεμφανίστηκε το 2008 στο facebook και δημιουργήθηκε από τον Ηλείο δάσκαλο Αθανάσιο Κατσίμπελη με βασικό στόχο την επικοινωνία των μελών και την ανταλλαγή απόψεων σε θέματα εκπαίδευσης. Το 2010 δημιουργήθηκε και η σελίδα στο facebook με το ίδιο όνομα: «Έλληνες Δάσκαλοι και Νηπιαγωγοί – Greek teachers», η οποία σήμερα αριθμεί 25.280 μέλη. Με σύνθημα «Είμαστε όλοι εδώ» τα μέλη της ιστοσελίδας www.greekteachers.gr αποσκοπούν σε έναν και μοναδικό στόχο: την προσφορά στην ελληνική κοινωνία. Για τους λόγους αυτούς το διαδικτυακό εγχείρημα πήρε τον Ιούλιο του 2014 σάρκα και οστά και νομική πλέον προσωπικότητα με την ίδρυση της Επιστημονικής και Ανθρωπιστικής Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Ελλήνων Δασκάλων-Greekteachers, με έδρα την Αρχαία Ολυμπία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.