Τετάρτη, 6 Αυγούστου 2014

Ξέχασε να μας πει ο Γιούνκερ ότι αυτά που γίνονται στην Ελλάδα, δεν έγιναν ποτέ στην Αργεντινή..

Σίγουρα άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τον σκούφο το αλλιώς. Ή, χωρίς το ΔΝΤ, σίγουρα χειρότερα. Γιατί η ΕΕ απεδείχθη ναζιστικά «δημοκρατικότερη» και πολύ χειρότερη του ΔΝΤ.
Είπε επίσης ο απερίγραπτος Γιούνκερ που μας θεωρεί χαχόλους, ότι:
«αν δεν ήμασταν στην ΕΕ (εννοεί στην ευρωζώνη) θα γινόμασταν» Αργεντινή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!»
Ξεχνάει όμως να μας πει ότι την ξεπεράσαμε την Αργεντινή.
Γιατί σε μας εκτός του ότι έχει εκχωρηθεί η εθνική κυριρχία, έχουν ξεπουληθεί τα πάντα..
έχουν αλωθεί από τα νεοταξικά (σχεδόν όλα) τα κόμματα τα πάντα. Συνδικαλιστικές οργανώσεις σχολεία, πανεπιστήμια. Ακόμα και η εκκλησία μας έγινε νεοταξική.
Με επιπλέον τον απαράδεκτο και θρασύτατο θεράποντα της Μέρκελ Γιούνκερ να μας περιεργάζεται ημάς τους ιθαγενείς. Ε. Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.