Τρίτη, 19 Αυγούστου 2014

Καλείται ο κ. Σαμαράς εν όψει της ΔΕΘ, και εκτός από την αναμονή θαύματος της Παναγίας και του Αγίου Δημητρίου, να μας πει πώς θα έρθει η ανάπτυξη..

Καλείται ο κ. Σαμαράς εν όψει της Θεσσαλονίκης, και εκτός από την αναμονή θαύματος της Παναγίας και του Αγίου Δημητρίου, να μας πει ακριβώς και λεπτομερώς, πώς θα έρθει η ανάπτυξη για την οποία ψεύδονται μαζί πολλοί, εδώ και πέντε χρόνια.
Και ανάπτυξη δεν είναι ούτε η ΝΟΚΙΑ (ήρθε;;), ούτε το Wifi του, κτλ.
Ανάπτυξη κ. Σαμαρά δεν είναι τα ξεπουλήματα σου,
σχεδόν όλα εγκληματικά.
 

Ανάπτυξη κ. Σαμαρά είναι αυτή με την οποίαν θα βρουν δουλειά οι άνω των 3.000.000 πραγματικοί άνεργοι μας Έλληνες και θα επανέλθουν στο ύψος τους οι κλαπείσες εγκληματικά με το PSI σας συντάξεις.
θα επανέλθουν οι μισθοί στο ύψος τους, θα αρχίσει να ρέει ρευστό στην αγορά για να επαναλειτουργήσουν οι επιχειρήσεις, να αρχίσουν να αυξάνουν τα φορολογικά έσοδα, θα σταματήσει η γενοκτονία των Ελλήνων, θα επανέλθουν στην Ελλάδα οι νέοι μας κτλ.
Και επί τέλους κ. Σαμαρά, που κατέστρεψες και καταστρέφεις τον Ελληνισμό να πεις την αλήθεια στο Ελληνισμό:
Ότι υπό τις παρούσες συνθήκες (μνημόνια, υποδούλωση, ευρώ κτλ), λύση δεν υπάρχει.
Και να προτείνεις τι πρέπει να γίνει, για το συμφέρον των Ελλήνων και όχι της Μέρκελ σου.
Πέραν του αέρα κοπανιστού της «ανάπτυξης» που εδώ και πέντε χρόνια μας σερβίρετε ότι δήθεν αρχίζει….
Μας σώζει λένε ο τουρισμός, έρχεται η ανάπτυξη και πολλά άλλα ψεύδη.
Που ο τουρισμός, ακόμα και με 6.000.000 τουρίστες θα αφήσει χρήματα σε πολύ λίγους και μάλιστα σε ελάχιστους Έλληνες, γιατί χρησιμοποιούντα «φτηνοί» ξένοι, το πολύ 6 δις ευρώ, από τα οποία ελάχιστα θα καταλήξουν στο κράτος για να τα δώσει στους «αξιότιμους» δανειστές μας.

Και άλλα επικοινωνιακά κόλπα, που μας σερβίρουν πρόσφατα καθοδηγούμενοι,  οι διάφοροι Παυλόπουλοι.     Ευριπίδης Μπίλλης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.