Τα ΑΝΤΙ...βλάπτουν σοβαρά την κυβέρνηση..

Αυτό που τους ενοχλεί...
Αυτό που απασχολεί την προδοτική συγκυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα εν γένει για διαφορετικούς λόγους είναι το ..
ΑΝΤΙ...

Λένε τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης δεν υπάρχει πλέον ΑΝΤΙμνημονιακή τάση και πολιτική..γιατί δήθεν το μνημόνιο τελειώνει...
ΔΕΝ τελειώνει μας δεσμεύσει και θα είναι εδώ για τουλάχιστον 50 χρόνια...για αυτόν ακριβώς τον λόγο προσπαθούν να καταστείλουν κάθε ΑΝΤΙμνημονιακή φωνή..
Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η ευθύνη της αντιπολίτευσης είναι τεράστια γιατί δεν φρόντισε να κάνει καθαρό ξεκάθαρο ότι, στην περίπτωσή μας το ΑΝΤΙμνημόνιο, είναι στάση ζωής, είναι φιλοσοφία, είναι θέμα που αφορά την εθνική μας κυριαρχία και την υπόστασή μας ως έθνος..
Tους ενοχλεί επίσης η ΑΝΤΙδραση όλους όμως, πιο πολύ την κυβέρνηση, γιατί θέλει το πολιτικό μας σύστημα, να ελέγχει τους πάντες και να έχει πειθήνια όργανα, παλαμάκηδες που τρώνε τα πάντα αμάσητα...
Η ΑΝΤΙδραση ενοχλεί και την αντιπολίτευση γιατί δεν δέχεται λόγω δομών, παλαιοκομματικών νοοτροπιών και αγκυλώσεων υγιείς ΑΝΤιδράσεις και διαφορετικές καθαρές φωνές..
Η ΑΝΤΙσταση είναι κάτι που προσπάθησαν και σχετικά εύκολα διέλυσαν και κατέστειλαν...θυμηθείτε το “κίνημα των αγανακτισμένων” στην πλατεία συντάγματος πως ξεκίνησε ..πόσοι ήταν και τι απέγιναν..
ΑΝΤΙλογος...ΑΝΤΙθεση..αυτά πήγαν περίπατο και όποιος προσπαθεί να ορθώσει λόγο και άποψη θεωρείται γραφικός και αποβάλλεται στο πυρ το εξώτερο...
Σας θυμίζω εδώ τις δηλώσεις Άδωνι...Μαθήματα πλουραλισμού, ελεύθερης έκφρασης και δημοκρατικής αντιμετώπισης των διαφωνούντων με την κυβέρνηση...
"Στην προσπάθεια της κυβερνήσεως να τρέξει με αστραπιαία ταχύτητα στις αποκρατικοποιήσεις και στις μεταρρυθμίσεις, όποιος πάει κόντρα είτε είναι εντός Ν.Δ είτε εκτός, πρέπει να συντριβεί...

Η ΑΝΤΙκειμενικότητα εξαφανίστηκε και αυτή ειδικά στον χώρο των ΜΜΕ..που απλά έχουν γίνει παραμάγαζα της κυβέρνησης και φερέφωνα-αναμεταδότες της τρόικας..
Η ΑΝΤΙσυνταγματικότητα έγινε ρουτίνα σε όλες τις αποφάσεις της κυβέρνησης με τις κατάπτυστες Πράξεις νομοθετικού Περιεχομένου...και τις ενέργειες τις κυβέρνησης που έκαναν το σύνταγμα κουρελόχαρτο..
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ...όλη η προσπάθεια καταστολής και εξαφάνισης του ΑΝΤΙ.. μας έφεραν καπέλο και το Αθλιο και ελεεινό ΑΝΤΙρατσιστικό νομοσχέδιο..
Ο νόμος αυτός είναι αντίθετος προς την θρησκεία μας , προς την Ελληνική σοφία και παιδεία, αλλά και προς αυτήν την απλή λογική και το αίσθημα του ανθρώπου..
Ποτέ δεν περιμέναμε ότι στην πατρίδα μας την Ελλάδα θα συζητηθεί για να εφαρμοστεί με νόμο μία τέτοια στυγνή δικτατορία, η οποία θα μας απαγορεύει να ονομάσουμε τα «σύκα- σύκα» και την «σκάφη- σκάφη»!»



Σχόλια