Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2014

Δωράκι από τον Μπόμπολα στον Καρατζαφέρη !

14112

Τελικά ποιος κυβερνάει την Ελλάδα ;
Ο Καρατζαφέρης, όπως και οι προηγούμενοι πατριδοκάπηλοι Αδωνις, Βορίδης, Πλευρης, εισήλθε κι αυτός στην ζεστή οικογένεια της διαπλοκής. Με την αγάπη της κανένας πολιτικός δεν χάνεται !

Σήμερα του έκανε και το μεγάλο δώρο να τον έχει στο πρωτοσέλιδο του ΕΘΝΟΥΣ, αύριο θα περιμενουμε να κοσμεί με την παρουσία του τα δελτία του ΜΕΓΑλου καναλιου και της ΝΕΡΙΤ.
Τελικά όλοι οι σοβαροί πολιτικοί και η σοβαρη Χρυσή Αυγή και το σοβαρό ΠΑΣΟΚ και η υπεύθυνη Αριστερά ξέρουν ότι δεν είναι η πατρίδα ή ο λαός που αποφασίσζει…διαφωνει κανείς ;

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.