Πέμπτη, 7 Αυγούστου 2014

Μετά το «ξύλο που φάγαμε»…πληρώνουμε και τα λάθη του τιτανοτεράστιου Χαρδούβελη..

Μόλις πριν πέντε ημέρες ο τιτανοτεράστιος ΥΠΟΙΚ δήλωνε:
«..Δηλαδή το πολύ ξύλο, το δημοσιονομικό, το έχουμε φάει. Ο δρόμος όμως αυτός δεν έχει τελειώσει, είμαστε σε δύσκολες στιγμές και πρέπει να τα δούμε όλα».
Ο Χαρδούβελης, μιλώντας για τον ΕΝΦΙΑ,
παραδέχτηκε πως έχουν γίνει πολλά λάθη και σημείωσε:
«Εγώ ο ίδιος το έχω πει και το έχω αναγνωρίσει. Προσπαθούμε να τα διορθώσουμε -ακόμα κι εγώ διόρθωσα, προσωπικά, λάθη που δεν τα είχατε δει».
Ο κ. Χαρδούβελης διαβεβαίωσε πως το μεγαλύτερο τμήμα δημιοσιονομικής προσαρμογής έχει ήδη συντελεστεί και ότι απομένουν μόνο διαρθρωτικές αλλαγές.
«Μόνο αξιόμαχη κρατική μηχανή μπορεί να διαφυλάξει δημόσιο συμφέρον. Προϋπόθεση ευνημερίας είναι η καταπολέμηση ολιγοπωλιακών στρεβλώσεων σε λειτουργία αγορών» τόνισε, ενώ ζήτησε να βάλει η χώρα σε τάξη τα δημόσια οικονομικά της και να εξασφαλίσει την πορεία της στο μέλλον χωρίς εξαρτήσεις.
Μιλώντας για τις αλλαγές στο ασφαλιστικό, σημείωσε ότι πρόκειται για διαγενεακή αλληλεγγύη και μίλησε για απόσπαση συνταξιοδοτικών προνομίων της παρούσας γενιάς, «που θα πληρώσουν τα παιδιά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.