Παρασκευή, 8 Αυγούστου 2014

Κα Βούλτεψη ξεκαβαλήστε και σταματήστε τον εμπαιγμό των ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχων των Ε.Δ και Σ.Α

Η Κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη προχθές (6-8-2014) στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ δήλωσε μεταξύ άλλων για τα στελέχη ΕΔ-ΣΑ, : "Τα εισοδήματα.....
τους κόψανε, δεν τους κόψανε το μυαλό...", ...
"Δεν μπορεί αυτούς τους ανθρώπους που είναι άνω του μέσου όρου να τους κάνει κάποιος πάσα..." αναφερόμενη δε στο που θα βρεθούν τα λεφτά, είπε: "...από κάπου αλλού θα κοπούν...".
Η κα Βούλτεψη δεν φτάνει που προσέβαλε βάναυσα και άδικα τα ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των Ε.Δ και Σ.Α...
τους θεωρεί και δεδομένους...και προσπαθεί να τους κατευθύνει στο τι θα ψηφίσουν...
 

Δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη η προσπάθεια κοινωνικού αυτοματισμού που επιχείρησε η κα Βούλτεψη, λέγοντας ότι θα κοπούν από κάπου αλλού αυτά τα χρήματα που απαιτούνται να καλυφθούν οι παράνομες περικοπές..
Ένα θα συμβουλεύαμε την κα Βούλτεψη..
να ξεκαβαλήσει...και να παύσει να παίζει με την αγανάκτηση και το δίκιο που πνίγει τις τάξεις των Ε.Δ και Σ.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.