Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014

Εξετάζεται η Λαγκάρντ για εμπλοκή σε σκάνδαλο πολιτικής απάτης…δεν το πιστεύω..

H επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ εξετάζεται από  Γάλλους δικαστές στο πλαίσιο επίσημης έρευνας , σήμερα Τετάρτη, για τον υποτιθέμενο ρόλο της σε μια μακροχρόνια υπόθεση πολιτικής απάτης, σύμφωνα με το Reuters.

Μια πηγή κοντά στην πρώην Γαλλίδα υπουργό Οικονομικών είπε ότι η Λαγκάρντ,
η οποία νωρίτερα είχε αμφισβητηθεί από τους δικαστές στο Παρίσι, στο πλαίσιο της ιδιότητάς της ως μάρτυρας, θεωρεί ότι η απόφαση για την διερεύνηση για δήθεν «αμέλεια» είναι αβάσιμη και θα ασκήσουμε έφεση.
Μια γαλλική δικαστική πηγή επιβεβαίωσε επίσης την πληροφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.