Κυριακή, 17 Αυγούστου 2014

Όπως το πάνε οι Σαμαροβενιζέλοι..σε λίγο θα υπάρξει τέμενος ακόμα και στην Ακρόπολη

Σας υπενθυμίζω ότι σύμφωνα με στατιστικές του ΟΗΕ του χρόνου οι μετανάστες στην Ελλάδα, οι περισσότεροι παράνομοι και μουσουλμάνοι θα ανέρχονται (αν δεν τους υπερβαίνουν) σε 4.200.000 . 
Ή θα υπερβαίνουν το 2019, κατά τον έγκριτο δημοσιογράφο Σταύρο Λυγερό τα 5.000.000 .

Και όλα αυτά χωρίς ουσιαστικό εμπόδιο της εισόδου νέων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα.
Πράγμα που συμβαίνει από τότε που η φύλαξη των συνόρων αφαιρέθηκε από τον Σημίτη από τις Ένοπλες Δυνάμεις μας.

Συνεπώς, αν δεν έγινε ήδη η Ελλάδα μουσουλμανική χώρα (κατά πλειοψηφία κατοίκων) σύντομα θα γίνει. Και σε μία μουσουλμανική χώρα θα υπάρξει τέμενος ακόμα και στην Ακρόπολη.
Εκτός αν υποχρεωθούν οι γνωστοί «πατριώτες» κρατούντες (και μη κρατούντες και αναμένοντες την «σκυτάλη»), σε απέλαση των παράνομων λαθρομεταναστών.
Ή επειδή η φράση «ενοχλεί» τα «ανθρωπιστικά» ανθελληνικά αισθήματα «ελλήνων» πολιτικών μας, οι μη νόμιμοι.
Με συνεχώς αφικνούμενους.
Αποτέλεσμα των ανωτέρω είναι το ότι η ανέγερση παρόμοιου τεμένους στο κέντρο της Αθήνας και δη κάτω από την Ακρόπολη οριστικοποιεί την παράδοση της Ελλάδας και την οριστική καταστροφή του Ελληνισμού.
Συνέπεια τούτου θα πρέπει να είναι η απαίτηση ότι η απόφαση για οποιοδήποτε τέμενος ή τεμένη θα πρέπει να ληφθεί μετά την απέλαση των λαθρομεταναστών. Κάθε άλλη ενέργεια αποτελεί άλλη μία εσχάτη προδοσία εναντίον του Ελληνισμού και οδηγεί στην εξαφάνιση του.   Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.