Υπεράνω όλων είναι η ΕΛΛΑΔΑ…

Toυ Μπάμπη Παπασπύρου

Σήμερα είναι ανάγκη τα κόμματα να θεμελιώσουν ένα νέο πολιτικό ιδεολογικό-πατριωτικό λόγο, με ξεκάθαρη διατύπωση και κοινωνική αντίληψη.
Μια αντίληψη που να έχει εθνική στόχευση, κοινωνική στρατηγική, με διασφαλισμένη εθνική κυριαρχία και όχι μεγαλοστομίες..όχι φωτοβολίδες..

Ο κόσμος έχει βαρεθεί τις μάταιες προσπάθειες και φιλοδοξίες των πολιτικών για να προωθηθούν τα κομματικά συμφέροντα, τα φιλαράκια, τα παρεάκια και για να παραμείνουν γατζωμένοι στην καρέκλα ή στην εξουσία, κρύβοντας την αλήθεια και την πραγματικότητα.
Με αυτά τα μυαλά, με αυτή την λογική και πρακτική ..και αν συνεχίσουν τον ξύλινο λόγο, την αλαζονεία και τις μεγαλοστομίες δεν θα μπορέσουν να πείσουν την κοινωνία και όσο περνά ο χρόνος ο πολίτης θα ξεκόβει από την πολιτική και κυρίως οι νέοι που προσδοκούν πολλά για το μέλλον τους, από το πολιτικό σύστημα.
Η μόνη ελπίδα και λύση θα έρθει ΜΟΝΟ… όταν γκρεμίσουμε το σάπιο σύστημα, όταν όλους νεοταξίτες τους βγάζουμε στην σέντρα, όταν αντικατασταθεί το υπάρχον πολιτικό κατεστημένο, με τα παρακλάδια και τους λαγούς του, από καθαρούς και άφθαρτους…
όταν καταργηθούν τα πολιτικά τζάκια και λόμπι..που χρηματοδοτούνται από μεγαλοεκδότες και μεγαλοεργολάβους..
Όταν οι πολιτικοί καταλάβουν ότι …
Υπεράνω όλων είναι η ΕΛΛΑΔΑ…
Όταν η πολιτική γίνει ύψιστο λειτούργημα και ο υπουργός υπηρέτης των λαϊκών συμφερόντων.. μόνο τότε θα μπορέσει να αναβαθμιστεί το παρόν πολιτικό σύστημα…και να υπάρξει μια ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον..

Σχόλια

  1. το κομματικο παρακρατος εφτασε την χωρα εδω το εβραικο κατεστημενο στην ελλαδα εξουσιαζει τα παντα .Μονο με επανασταση και κρεμαλα για τους προδοτες υπαρχει ελπιδα.ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΘΥΔΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΟΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.