Τρίτη, 5 Αυγούστου 2014

κ. Σαμαρά…και άλλοι αγάπησαν…δεν έκαναν και έτσι !!!

Στην Ελλάδα βρέθηκε χθες ο υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν με το ΕΛΚ, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στα πλαίσια της καμπάνιας του για την προεδρία της Κομισιόν.
Το περίεργο όμως πέρα από όλα τα άλλα…


είναι η απίστευτα ζεστή, πολύ ζεστή και ιδιαίτερα φιλική υποδοχή του κ. Σαμαρά..τον κάτσιασε στις αγακλιές και τα φιλιά..


Φτάσανε στο σημείο οι δύο άντρες να περπατούν αγκαζέ μέχρι το Μουσείο.
Στο σημείο αυτό θα πρέπει να μην ξεχνάμε ότι σε τέτοιου είδους επισκέψεις και μάλιστα επίσημες, μεγάλη σημασία και ρόλο παίζει τόσο το πρωτόκολλο, όσο και η σοβαρότητα που υποτίθεται ότι έχει η θέση του πρωθυπουργού…
Η εικόνες αυτές είναι τραγικές…για να μην χρησιμοποιήσουμε άλλον βαρύτερο χαρακτηρισμό..
κ. Σαμαρά.. Και άλλοι αγάπησαν… δεν έκαναν και έτσι !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.